Värisuora KLL kisoista

  • joulukuu 16, 2018

Viikko sitten kadettien alle 17v SM kisoissa tuli 3 kultaa ja 3 hopeaa. Vaikka näistä painijoista vain yksi pääsi osallistumaan tämän viikonlopun KLL mestaruuskilpailuihin oli menestys silti mahtava. 3 kultamitalia, 3 hopeamitalia ja 3 pronssimitalia. Helsinki kuntana oli kakkonen ja jäi vain kaksi pistettä Porista.

KLL kisoissa nähtiin uusien poikien esiinmarssi. Moni oli kilpailuissa ensimmäistä kertaa tai mitaleilla ensimmäistä kertaa.

KULTAA:
P 7-13v 28kg: Arshavir Derakhshanifara
Arshavir oli yksi kisojen ylivoimaisimpia voittajia. Kaikki ottelut päättyivät ylivoimaiseen pistevoittoon. Hienot kisat Arshavirilta joka oli nyt ensimmäistä kertaa KLL kisoissa.
p 7-13v 66kg: Ruslan Varatiyainen
Jos Arshavir oli ylivoimaisimpia voittajia oli Ruslan kisojen ylivoimaisin voittaja. Hän leipoi vastustajiaan hymyssä suin. Kokemusta on tullut 2005 syntyneelle Ruslanille kadettien, junioreiden ja jopa miesten SM kisoista. Siitä oli helppo sitten sujahtaa painimaan omaan ikäluokkaan.
P 18-20v 60kg: Said-Magomed Tasuhanov
Said is Back in business !!! Syksyn aikana Said on aloittanut uudelleen keskittymisen painiin. Vuoden harharetket MMA:ssa on taakse jäänyttä elämää ja tavoiteet jälleen korkealla. Ensi vuonna painitaan junioreiden MM kisat Tallinnassa. KLL mestaruus oli alkusysäys uuteen tulemiseen.
HOPEAA:
P 7-13v 59kg: Sakari Karhu
Sakari Karhu otti ensimmäisen KLL mitalinsa hienojen lohkotaisteluidensa jälkeen. Sarjassa oli 8 painijaa ja kaikki muuta olivat 2005 syntyneitä paitsi 2996 syntynyt Karhun poika. Ensi vuonna saattaa olla vastustajista pulaa näissä karkeloissa.
P 14-16v 75kg: Nikolai Huttunen
Nikolai Huttunen alkaa olla rutinoitunut kisaaja. Taas kohtasi Roope Katajan. Ottelu oli tiukka mutta mahtavaa kapasiteettia näyttää Nikolailla olevan, kun nousi viime sekunneilla voittoon. Sarkkista vastaan oli mattopuolustuksessa unessa ja kulta valui tällä kertaa.
P 17-20v 79kg: Saijad Rajai
Saijad paini hyvät kisat. Hän laittoin mestarin todella tiukalle. Järvenpään Eemeli Ruusila joutui tekemään täyden päivätyön Saijadia vastaan. Ottelu päättyi pistein 3-2.

PRONSSIA:
P 7-13v 35kg: Ali Barakhoyev
Ali palkittiin CRAMO Oy:n taistelijan palkinnolla paluumatkalla bussissa. Sen hän on ansainut. ALi paini kaikkiaan 7 ottelua. Matkalle mahtui monta tiukkaa ottelua, mutta mikä parasta pronssiottelussa tuli voitto Felix Lammisesta, jota Ali ei ole koskaan aikaisemmin pystynyt voittamaan.
P 7-13v 66kg: Vili Kujanpää
Vili taisteli hienosti läpi koko kilpailun 3 ottelun rupeamansa. Pieniä mahdollisuuksia oli hopeaankin, mutta taisteluvoitto pronssiottelussa kruunasi joka tapauksessa Vilin työn. Pitkäjäneinen harjoittelu tuo tulosta. Tuohon kun vielä lukitaan Vili Joulun ajaksi punttisalille, niin keväällä saavat kaikki lähitienoon niskanvääntäjät ihmetellä.
p 17-20v 74kg: Reza Ahmadi
Reza aloitti kisat hyvin, mutta sitten loukkasi kyynärpäänsä niin pahoin ottelussa Salmelaa vastaan, että kisat olivat sitten siinä. Mitali on kuitenkin aina mitali.

Onnittelut kaikille mitalisteille. Saadaankohan me ensi vuonna kaikki potentiaaliset mitalistit paikalle ???

TULOKSET