blockimage

Nassikkapainikoulut 4–7v

Helsingin Paini-Miesten nassikkapainikoulut ovat Mäkelänrinteessä, Jakomäessä, Myllypuron liikuntamyllyssä, Santahaminassa ja Maunulan liikuntahallilla. HPM on mukana Painiliiton nassikkapainikampanjassa ja uusia ryhmiä perustetaan tarpeen mukaan, kun lisää nassikoita tulee seuran toimintaan. Ryhmiin voi tulla mukaan myös kesken kauden. Ilmoitamme erikseen, mikäli ryhmä on täynnä. Kurssin hinta määritellään sen mukaan missä vaiheessa kautta on aloittanut.

Seuralla on kaikkiaan 8 toimivaa nassikkapainiryhmää, joten vaihtoehtoja niin päivien, alueen ja kellonaikojenkin suhteen löytyy.

Uutena 2022 on vanhempi/lapsi -nassikkapaini, jossa vanhempi on mukana liikkumassa. Kynnys siirtyä nallepainista nassikkapainiin on todettu aika isoksi. Tämän ryhmän kautta siirtymä tulee olemaan helpompi. Vanhempi/lapsi -ryhmät tulevat Maunulaan ja Myllypuroon sekä mahdollisesti myöhemmin myös Mäkelänrinteeseen, jos ryhmälle on tilausta.

Nassikkapainijat ovat pääosin 4-7 -vuotiaita.

Aikaisemmin mukana olleiden ei tarvitse ilmoittautua uudelleen uuteen kauteen, jos ryhmä ei ole vaihtunut. Ryhmänvaihto onnistuu omassa profiliissa MyClubissa.

HUOM! Kausimaksu sisältää myös harrastajalisenssin ja vakuutuksen!
Ohjeet näiden lunastamiseen sivun alaosassa.

Santahamina

SANTAHAMINAN RYHMÄ TAUOLLA KEVÄÄN 2022.

Santahaminan NASSIKKAPAINI 4-7 -vuotiaille tytöille ja pojille alkaa sunnuntaina 16.1.2022
Harjoitukset klo 18.00-18.55
Harjoitustapahtumat ja muutokset ilmoitetaan MyClubin kautta. Rekisteröidy ryhmään MyClubissa:  MyClub rekisteröityminen

Mäkelänrinne

Syksyllä 2021 avatussa Mäkelänrinteen Urhea-hallissa on toistaiseksi vain yksi nassikkapainikoulu, mutta vanhempi/lapsi nassikkaryhmä on suunnitemissa perustaa myöhemmin.

Urhean Nassikkapainikoulu tytöille ja pojille, Urhea-halli, Mäkelänkatu 47
Sunnuntaisin klo 09.00-09.50

Kesken kaudenkin otetaan mukaan, jos ryhmissä on tilaa. Harjoitustapahtumat ja muutokset ilmoitetaan MyClubin kautta. Rekisteröidy ryhmään MyClubissa:  MyClub rekisteröityminen

Jakomäki

Jakomäen Nassikkapainikoulu 5-7 -vuotiaille tytöille ja pojille
Sunnuntaisin klo 15.00-16.00 Jakomäen Painisalilla, Somerikkokuja 1 (entinen Helsingin Kristillinen koulu)

Harjoitusajat ja aloitus löytyvät MyClubista rekisteröitymisen jälkeen. Kesken kaudenkin otetaan mukaan, jos ryhmissä on tilaa. Harjoitustapahtumat ja muutokset ilmoitetaan MyClubin kautta. Rekisteröidy ryhmään MyClubissa: MyClub rekisteröityminen

Myllypuro

Myllypuron nassikkaryhmät on väliaikaisesti yhdistetty. Molempien ryhmien harjoitukset ke klo 18 alkaen! Painisali löytyy kuntosalin takaa.

Liikuntamyllyn vanhempi/lapsi Nassikkapainikoulu 4-5 -vuotiaille tytöille ja pojille
Keskiviikkoisin klo 18.00-19.00 Liikuntamyllyssä, Myllypuron metroaseman vieressä

Liikuntamyllyn Nassikkapainikoulu 5-7 -vuotiaille tytöille ja pojille
Keskiviikkoisin klo 18.00-19.00 Liikuntamyllyssä, Myllypuron metroaseman vieressä

Tammikuussa ja syyskuussa alkaa uusi kausi, mutta kesken kaudenkin otetaan mukaan, jos ryhmissä on tilaa. Harjoitustapahtumat ja muutokset ilmoitetaan MyClubin kautta. Rekisteröidy ryhmään MyClubissa:  MyClub rekisteröityminen

Maunula

Maunulan liikuntahalli, Maunulanmäki 3-5 (hissillä alas liikuntatiloihin)

Maunulan vanhempi/lapsi Nassikkapainikoulu 4-5v tytöille ja pojille
Lauantaisin klo 12.00-12.55 (aloitus 15.1.2022)

Maunulan Nassikkapainikoulu 4-5v tytöille ja pojille
Lauantaisin klo 12.00-12.55 (aloitus 15.1.2022)

Maunulan Nassikkapainikoulu 5-7v tytöille ja pojille
Lauantaisin klo 13.00-14.00 (aloitus 15.1.2022)

Uusi kausi alkaa aina tammikuussa ja koulujen alettua syksyllä, mutta kesken kaudenkin otetaan mukaan, jos ryhmissä on tilaa. Rekisteröidy ryhmään MyClubissa:  MyClub rekisteröityminen

 

Harjoitusmaksuun kuuluvan lisenssin/vakuutuksen ohje

Lisenssit ostetaan SuomiSport-järjestelmän kautta. Jotta voimme seurakäyttäjinä ostaa painijoille tuotteita heidän puolestaan, tulee heidän olla rekisteröityneenä SuomiSportiin Helsingin Paini-Miehet ry:n jäsenenä.

Uutena aloittava harrastaja voi käydä 1-2krt kokeilemassa lajia veloituksetta ennen sitoutumista ja kausimaksun laskuttamista. Lisenssituotteet hankitaan vain painijoille, joilla kausimaksu näkyy MyClubissa maksettuna.

TOIMINTAOHJEET

Kutsulinkki seuran jäseneksi: https://seurat.suomisport.fi/invite/7a3248a1-2b22-40d2-bde3-613bc8bf3a0a

  • Kirjaudu yllä olevan linkin kautta SuomiSportiin.
    Järjestelmään kirjaudutaan kertakoodilla, jonka voit tilata joko tekstiviestinä tai sähköpostina. Jos et ole aiemmin rekisteröitynyt SuomiSportiin, luo järjestelmä sinulle tilin, kun kirjaudut ensimmäistä kertaa.
  • Liitä nallepaini-, nassikkapaini- ja painikouluryhmissä harrastavat huollettavasi seuran jäseneksi.
    Jos huollettavasi ei ole vielä SuomiSportissa, luo hänelle oma tili valitsemalla kohta ”huollettavani, joka ei ole vielä SuomiSportissa”.
  • Jäsenpyyntö lähtee seuralle hyväksyttäväksi.

Hankimme lisenssin/vakuutuksen seuran jäseniksi liittyneille nallepaini-, nassikkapaini- ja painikouluryhmissä harrastaville lapsille, kun kausimaksu näkyy maksettuna.

SuomiSportiin rekisteröitymisen tai jäseneksi liittymisen ongelmissa voitte olla yhteydessä suoraan SuomiSportin asiakaspalveluun suomisport@olympiakomitea.fi.

blockimage