Tyttö- ja naispainiryhmä

HPM on perustanut oman ryhmän tyttö- ja naispainijoille.

Tyttö- ja naispainiryhmä on tarkoitettu kaikille painin uutena aloittaville sekä jo aiemmin painineille tytöille. Sopiva aloitusikä ryhmässä on 7-vuotiaasta alkaen. Nuoremmat tytöt voivat tutustua painiin ensin nassikkapainiryhmissä ja siirtyä sitten tyttö- ja naispainiryhmään. 18-vuotiaat ja vanhemmat voivat tiedustella tasolleen sopivaa ryhmää tai aloittaa painin harrasteryhmässä (18-55v).

TYTTÖ- JA NAISPAINIRYHMÄ JATKAA SYKSYLLÄ 2019

Muistathan ilmoittautua kauteen: ILMOITTAUTUMINEN. Seura on ottanut uutena käyttöön myös MyClub-hallintajärjestelmän. Rekisteröidythän kauteen ilmottautuessasi myös MyClubiin. Valikoi ryhmä ”tyttö- ja naispaini” ja kilpailevalle painijalle myös ”kilparyhmät”.

Jos ryhmässä on tilaa, voi mukaan tulla myös kesken kauden. Kaksi kokeilukertaa voi alkuun käydä veloituksetta. Ilmoittauduthan kuitenkin ennen treeneihin tulemista kauteen ja ryhmään myös kokeilukertoja varten.

Treeneihin tarvitset mukaan vesipullon ja sisäliikuntavaatteet, joissa ei ole vetoketjuja, sillä ne voivat naarmuttaa toisia. Kaikki korut tulee ottaa pois treenien ajaksi ja kynnet pitää lyhyinä. Jos sinulla ei ole painitossuja, voit hyvin painia alkuun sukilla. Paljain jaloin ei painimolskille saa mennä.

TREENIAJAT

Ryhmän omat treenit jatkuvat syksyllä keskiviikkona 4. syyskuuta klo 17.00 Maunulassa. Kausi päättyy joulukuun lopussa.

  • Keskiviikko klo 17.00-18.30 Maunulan painisali, Maunulanmäki 3-5
  • Perjantai klo 17.00-18.30 Maunulan painisali, Maunulanmäki 3-5

POIKKEUSAIKATAULUT JA PERUUTETUT VUOROT

  • Aiemmin painineet voivat käydä elokuun ajan yhteisharjoituksissa muiden ryhmien kanssa. Aikataulut ja treenipaikat löydät MyClubista!
  • HUOM. Ei treenejä TÄHTIPAINIPERJANTAISIN (4krt/kausi). Painijoiden toivotaan ilmoittautuvan Tähtipaineihin kilpailemaan. Tähtipainit toimivat otteluharjoituksena, eikä aiempaa kisakokemusta tarvitse olla. Ilmoittautuminen tehdään nettisivujen kautta: TÄHTIPAINIT

FACEBOOK-RYHMÄ

  • Ryhmän painijoille sekä painijoiden perheille tarkoitetun suljetun Facebook-ryhmän löydät etsimällä ”HPM Tyttö- ja naispainiryhmä 7-17v”. Ryhmä toimii epävirallisena tiedotusvälineenä. Jaamme ryhmässä mm. treeni- ja kisakuulumisia sekä kuvia. Jätä liittymispyyntö! Löydät seuran tyttö- ja naispainijat myös Instagramista @paininaiset.

tyttöjen painikoulu