Tyttö- ja naispainiryhmä


HPM on perustanut oman ryhmän tyttö- ja naispainijoille.

Tyttö- ja naispainiryhmä on tarkoitettu kaikille painin uutena aloittaville sekä jo aiemmin painineille tytöille ja nuorille naisille. Sopiva aloitusikä ryhmässä on 7-vuotiaasta alkaen. Nuoremmat tytöt voivat tutustua painiin ensin nassikkapainiryhmissä ja siirtyä sitten tyttö- ja naispainiryhmään. 18-vuotiaat ja vanhemmat voivat tiedustella tasolleen sopivaa ryhmää tai aloittaa painin harrasteryhmässä (18-55v). Ota rohkeasti yhteyttä. Ikärajaa painin aloittamiselle ei ole!

TYTTÖ- JA NAISPAINIRYHMÄ JATKAA SYKSYLLÄ 2020 – ILMOITTAUDU MUKAAN!

Seura on ottanut käyttöön MyClub-hallintajärjestelmän, jonka kautta hoidetaan sähköisesti mm. tapahtumakalenteri, kaikki ilmoittautumiset, tiedotus ja laskutus. Uutena painijana ilmoittaudut ryhmään rekisteröitymällä MyClubiin. Valikoi sitten ryhmä ”tyttö- ja naispaini” ja kilpailevalle painijalle myös ”kilparyhmät”. Tee rekisteröityminen ennen treeneihin tulemista ja täytä tiedot huolella. Aiemmin seurassa painineiden, jo rekisteröityneiden painijoiden ei tarvitse tehdä muutoksia kauden vaihtuessa, kun harjoitusryhmä pysyy samana. Ohjeita MyClubin käyttöön ja lisätietoja ilmoittautumisesta sekä seuran jäsenyydestä löydät täältä.

Jos ryhmässä on tilaa, voi mukaan tulla myös kesken kauden. Kaksi kokeilukertaa voi alkuun käydä veloituksetta. Ilmoittauduthan MyClubiin ennen kokeilemaan tulemista, jotta valmentaja tietää varautua uusiin painijoihin.

Treeneihin tarvitset mukaan vesipullon ja sisäliikuntavaatteet, joissa ei ole vetoketjuja, sillä ne voivat naarmuttaa toisia. Kaikki korut tulee ottaa pois treenien ajaksi ja kynnet pitää lyhyinä. Jos sinulla ei ole painitossuja, voit hyvin painia alkuun sukilla. Paljain jaloin ei painimolskille saa mennä.

TREENIAJAT

Kausi alkaa elokuun alussa. Elokuun harjoitusajat ja paikat löydät MyClubin tapahtumakalenterista. Harjoitukset keskittyvät Jakomäen painisalille, lisäksi käydään mm. porrasjuoksemassa ja rantapainimassa. Tarkista ajankohtaiset aikataulut MyClubista!

Vakiovuorot Maunulan liikuntahallilla alkavat hallin avautuessa kesäsulun jälkeen syyskuun alussa. Uutena painijana mukaan voi tulla sekä elokuussa että syyskuussa.

Vakiovuorot syyskuusta alkaen ovat:

  • Keskiviikko klo 17.00-18.30 Maunulan painisali, Maunulanmäki 3-5
  • Perjantai klo 17.00-18.30 Maunulan painisali, Maunulanmäki 3-5

POIKKEUSAIKATAULUT JA PERUUTETUT VUOROT

  • HUOM. Ei treenejä TÄHTIPAINIPERJANTAISIN (4krt/kausi). Päivämäärät päivitetään MyClubiin. Painijoiden toivotaan ilmoittautuvan Tähtipaineihin kilpailemaan. Tähtipainit toimivat otteluharjoituksena, eikä aiempaa kisakokemusta tarvitse olla. Ilmoittautuminen tehdään nettisivujen kautta: TÄHTIPAINIT
  • Kaikki muutokset aikatauluihin ilmoitetaan jatkossa MyClubin kautta!  
FACEBOOK-RYHMÄ JA INSTAGRAM
  • Ryhmän painijoille sekä painijoiden perheille tarkoitetun suljetun Facebook-ryhmän löydät etsimällä ”HPM Tyttö- ja naispainiryhmä 7-17v”. Ryhmä toimii epävirallisena tiedotusvälineenä. Jaamme ryhmässä mm. treeni- ja kisakuulumisia sekä kuvia. Jätä liittymispyyntö!
  • Löydät seuran tyttö- ja naispainijat myös Instagramista @paininaiset. Tervetuloa seuraamaan stadin parasta naispainia!

tyttöjen painikoulu