Haka piti johtonsa TÄHTIPAINEISSA

  • huhtikuu 5, 2024

Helsingin Haka (118 pistetä) piti aikaisemmin kahdessa ensimmäisessä osakilpailussa hankkimansa pistejohdon kevään pokaalikilpailussa ja hieman jopa kasvatti eroa Espoon Urheilijoihin (110). Mutta kaukana ei ole HPM Jakomäkikään (98). Viimeiseen osakilpailuun on siis odotettavissa vimmattu kisa näiden kolmen kesken. Tilanne on jopa herkullinen.  Muut ovatkin sitten pokaalikilpailun ulkopuolella valitettavasti.

Huomionarvoista oli HPM Myllypuron noste. Anvar Damlatzhan aloitti siellä valmentajana tammikuussa ja nyt oli jo isompi joukkue paikalla. Myllypuro sijoittuikin kolmannessa osakilpailussa heti näiden kolmen kärjen taakse neljänneksi. Odotettavaa on, että kisa kisalta sieltä tulee enemmän poikia mukaan.

Huhtikuun alun ja vuoden kolmas osakilpailu teki lähihistorian osanottoennätyksen 122 painijaa. Kisat menivät läoi 2h 30minuutissa. Vaikka oli pieniä haasteita kuulutuslaitteiden kanssa.  Ennätys 136 on jo siis lähellä. En ihmettelisi yhtään jos se rikottaisiin neljännessä kisassa, kun kolmen kärki kaivaa kaikki mahdolliset painijansa finaalikierrokselle.

5.4. kisassa leivottiin pitkästä aikaa myös uusi TÄHTIPAINIMESTARI. Dzhamalbek Dzhanbekov saavutti 35 pisteen rajan ja poistui kisapaikalta ISO MITALI kaulassa. Onneksi olkoon. Lähimpänä mitalia on tulevissa kisoissa  Julius Rissanen 33, Anton Reinikainen 32, Tristan Pehrsson 31
Dzhamalbek

TULOKSET 5.4.2024