Ilmoittaudu mukaan

Ilmoittaudu syyskaudelle 2019. Ilmoittautuminen tapahtuu alla olevalla lomakkeella. Täytä lomake huolellisesti. Ryhmän treeniajat löytyvät kohdasta HARJOITUKSET INFO. Tervetuloa treeneihin! Sinulle ilmoitetaan erikseen, jos ryhmässä ei ole tilaa.

MyClub: Seura ottaa syksyllä käyttöön MyClub sivuston, joka helpottaa tiedottamista, maksuliikennettä, treenikäyntien seurantaa ymv.
Rekisteröidy myös sinne samalla kun ilmoittäudut kauteen. MyClub registeröityminen

Seurassa painivalla jäsenellä on oikeus Jakomäen kuntosalin käyttöön klo 09.00-22.30 poislukien varatut ryhmäharjoitteluajat.

Ei aktivipainijat, siis lähinnä painijoiden vanhemmat voivat ilmoittautua kannatusjäseneksi 15€ hintaan/vuosi. Kannatusjäsenellä on oikeus osallistua seuran yleisiin kokouksiin ja heillä on oikeus saada maksutonta palvelua matkajärjestelyihin painijoiden kilpailuihin kotimaassa ja ulkomailla.

Ei aktiivipainijat voivat myös ilmoittautua varsinaiseksi jäseneksi 30€ hintaan/vuosi, jolloin edellämainittujen lisäksi hänellä on oikeus käyttää Jakomäen kuntosalia. Jäseneduista tarkemmin täällä.

Lähettämällä tietosi tällä sähköisellä lomakkeella hyväksyt, että Helsingin Paini-Miehet ry tallentaa tietosi jäsenrekisteriinsä. Tutustu rekisteriselosteeseen täällä: Jäsenrekisterin tietosuojaseloste

Tiedustelut: Hannu Rantala hannu@painimiehet.fi

Valitse ryhmä (pakollinen)

Valitse onko kyseessä seurassa uusi painin aloittava, vai harrastusta jatkava painija tai jäsen (pakollinen)

Painijan/Jäsenen etunimi (pakollinen)

Painijan/Jäsenen sukunimi (pakollinen)

Syntymäaika DD.MM.YYYY esim. 25.06.2007 (pakollinen)

Huoltajan nimi, jos painija/jäsen on alle 18v

Sähköposti harjoitus-/jäsenmaksua varten (pakollinen)

Puhelinnumero (pakollinen)

Katuosoite (pakollinen)

Postinumero (pakollinen)

Kaupunki (pakollinen)

 Yhteystiedot muuttuneet