Ilmoittaudu mukaan

Ilmoittaudu syyskaudelle 2019. Ilmoittautuminen tapahtuu alla olevalla lomakkeella. Täytä lomake huolellisesti. Ryhmän treeniajat löytyvät kohdasta HARJOITUKSET INFO. Tervetuloa treeneihin! Sinulle ilmoitetaan erikseen, jos ryhmässä ei ole tilaa.

MyClub: Seura ottaa syksyllä käyttöön MyClub sivuston, joka helpottaa tiedottamista, maksuliikennettä, treenikäyntien seurantaa ymv. Rekisteröidy myös sinne samalla kun ilmoittaudut kauteen. Tämä tapahtuu oheisen rekisteröitymislinkin takaa kohdasta: Rekisteröi uusi jäsentili. MyClub registeröityminen Myclub palvelun käyttöohjeita löydät täältä

Seurassa painivalla jäsenellä on oikeus Jakomäen kuntosalin käyttöön klo 09.00-22.30 poislukien varatut ryhmäharjoitteluajat.

Ei aktivipainijat, siis lähinnä painijoiden vanhemmat voivat ilmoittautua kannatusjäseneksi 15€ hintaan/vuosi. Kannatusjäsenellä on oikeus osallistua seuran yleisiin kokouksiin ja heillä on oikeus saada maksutonta palvelua matkajärjestelyihin painijoiden kilpailuihin kotimaassa ja ulkomailla.

Ei aktiivipainijat voivat myös ilmoittautua varsinaiseksi jäseneksi 30€ hintaan/vuosi, jolloin edellämainittujen lisäksi hänellä on oikeus käyttää Jakomäen kuntosalia. Jäseneduista tarkemmin täällä.

Lähettämällä tietosi tällä sähköisellä lomakkeella hyväksyt, että Helsingin Paini-Miehet ry tallentaa tietosi jäsenrekisteriinsä. Tutustu rekisteriselosteeseen täällä: Jäsenrekisterin tietosuojaseloste

Tiedustelut: Hannu Rantala hannu@painimiehet.fi

Valitse ryhmä (pakollinen)

Valitse onko kyseessä seurassa uusi painin aloittava, vai harrastusta jatkava painija tai jäsen (pakollinen)

Painijan/Jäsenen etunimi (pakollinen)

Painijan/Jäsenen sukunimi (pakollinen)

Syntymäaika DD.MM.YYYY esim. 25.06.2007 (pakollinen)

Huoltajan nimi, jos painija/jäsen on alle 18v

Sähköposti harjoitus-/jäsenmaksua varten (pakollinen)

Puhelinnumero (pakollinen)

Katuosoite (pakollinen)

Postinumero (pakollinen)

Kaupunki (pakollinen)

 Yhteystiedot muuttuneet