Ilmoittaudu mukaan

UUSI HARRASTAJA

Tutustu ensin ryhmiin, jotta tiedät mihin haluat ilmoittautua. Eri harjoitusryhmien kuvaukset ja harjoitusajat löytyvät sivuvalikon kohdasta RYHMÄT.

  • Kaikkiin ryhmiimme voi ilmoittautua mukaan myös kesken kauden. Jos ryhmässä ei ole juuri sillä hetkellä tilaa, olemme teihin erikseen yhteydessä ilmoittautumisen jälkeen.
  • Nallepainissa ja nassikkapainissa ensimmäinen harjoitus on  ilmainen kokeilukerta uudelle harrastajalle ja painikoululaisille kaksi ensimmäistä. Kokeilukerrat koskevat harrastajia, jotka eivät ole aiemmin olleet mukana seuran toiminnassa. Kokeilemassa voi käydä yhdessä ryhmässä. Tee ryhmään ilmoittautuminen, vaikka tulisit vasta kokeilemaan. Tiedot poistetaan, jos ei jatka kokeilukertoja pidemmälle.

Onnistuneesta ilmoittautumisesta ei tule erillistä vahvistusviestiä sähköpostiin. Kun olet tehnyt ilmoittautumisen alla olevan ohjeen mukaisesti, olet ryhmässä.

NÄIN ILMOITTAUDUT RYHMÄÄN
  1. Linkki rekisteröitymisen aloittamiseen: MyClub rekisteröityminen. Valitse kohta ”rekisteröi uusi jäsentili”.
  2. Luo MyClub-käyttäjä sähköpostille, jolla haluat hallinnoida käyttäjätunnustasi.
  3. Seuraavaksi sivusto kysyy henkilön ikää. Mikäli täytät rekisteröitymistä lapsesi puolesta, valitse yli 13v. Pääset seuraavassa vaiheessa täyttämään osallistujan tiedot (eli lapsesi tiedot) ja voit merkitä itsesi sitten hänen huoltajakseen. Jos haluat antaa lapselle luvan hallinnoida käyttäjätunnusta myös itse, voit rekisteröitymisen jälkeen lisätä tilille useampia hallinnoijia. Katso siihen ohjeet täältä: MyClub ohjeet/vanhemmat. Yli 13v nuori voi täyttää rekisteröitymisen itsenäisesti, sitä nuoremmalle rekisteröinnin tekee aina aikuinen.
  4. Täytä jäsentietolomakkeelle toimintaan mukaan ilmoittautuvan henkilön tiedot ja alaikäisillä myös huoltajan tiedot.
  5. Valitse harjoitusryhmä, johon haluat liittyä. Sinun tulee valita jokin tarjotuista ryhmistä (esimerkiksi ”Maunulan nallepaini A”). Valitse vain se ryhmä, johon olet ilmoittautumassa. Harjoitusryhmän valitsemalla liityt kyseiseen ryhmään ja pääset näkemään ryhmän harjoitukset MyClubin tapahtumakalenterissa sekä ilmoittautumaan ryhmän tapahtumiin.
  6. Klikkaa tallenna ja vahvista näin rekisteröityminen. Olet nyt ilmoittautunut ryhmään, jonka valitsit!
  7. Katso tapahtumakalenterista ryhmän tulevat harjoitukset ja merkitse osallistumisesi harjoituksiin klikkaamalla osallistun/en osallistu. Näin valmentaja tietää milloin olet tulossa paikalle.

Myclub-palvelun käyttöohjeita löydät täältä.

AIKAISEMMIN MUKANA OLLEEN HARRASTAJAN UUDELLE KAUDELLE ILMOITTAUTUMINEN / RYHMÄN VAIHTO

a) Jos jatkatte samassa ryhmässä, joka teillä on MyClubissa valittuna, ei kauden vaihtuessa tarvitse tehdä yhtään mitään!

b) Jos jatkatte toisessa ryhmässä, vaihtakaa ryhmää klikkaamalla MyClubissa profiilin asetuksissa kohdasta ”ryhmät” uusi ryhmä mihin olette ilmoittautumassa. Muista klikata itsesi samalla pois aiemmasta ryhmästä.

SEURAN JÄSENEKSI / KANNATUSJÄSENEKSI LIITTYMINEN

Seuran jäsenyys kuuluu harjoityusryhmien maksuihin ja tulee ryhmän jäsenille automaattisesti. Seuran jäseneksi tai kannatusjäseneksi voi ilmoittautua myös ryhmien ulkopuolelta, esimerkiksi painijan huoltaja, sukulainen tai muu läheinen, entinen aktiivipainija tai muuten vain painiurheilun ystävä.

Ilmoittaudu sähköpostitse hanna.mykkanen@painimiehet.fi ilmoittamalla jäsenlaatu (varsinainen jäsen/kannatusjäsen), nimi, syntymäaika ja postiosoite.

HARRASTUKSEN PÄÄTTYESSÄ

Kirjaudu MyClubiin ja valitse profiilin asetuksista ”pyydä jäsentilin poistoa”. Poistamme tiedot järjestelmistä.

Voit myös laittaa sähköpostia osoitteeseen hannu@painimiehet.fi