Aikuisten painikoulu

Haluaisitko aloittaa painiharrastuksen myöhemmällä iällä, ilman aiempaa lajitaustaa? Tai haluaisitko opetella painitekniikkaa tukemaan muuta kamppailuharrastusta? Jos vastasit jompaan kumpaan näistä kyllä, on tämä ryhmä juuri sinua varten!

Painiharrastuksen voi hyvin aloittaa myös vanhempana. Paini on monipuolinen ja hauska harrastus kaiken ikäisille! Aikuisten painikoulussa pääset harjoittelemaan painia 1-3 kertaa viikossa oman aikataulusi ja tavoitteittesi mukaan. Painikoulussa harjoitellaan monipuolisesti painin perusliikkeitä, kuten alasvientejä, kaatoja ja nostoja, heittoja sekä erilaisia mattopainiliikkeitä. Aikuisten painikoulun nimi juontaa juurensa lasten vastaavasta ryhmästä.

Aikuisten painikoulu on tekniikkapainotteinen ryhmä, mutta myös taistelutilanteita ja otteluharjoituksia otetaan mukaan kauden edetessä. Treeneihin kuuluvat tietysti aina myös painijoiden kuuluisat koko kehon alkuverryttelyt.

Aikuisten painikoulu on sekä naisille että miehille. Suositusikä on +18v, mutta mukaan voi tulla myös hieman nuorempanakin (+16v).

Aiempaa paini- tai kamppailulajikokemusta ei tarvitse. Ryhmään voi tulla mukaan myös kesken kauden. Treenivarusteina tavalliset vetoketjuttomat sisäliikuntavaatteet. Painitossut on hyvä hankkia harrastuksen jatkuessa, aloittaa voi sukilla tai sisäpelitossuilla.

Ryhmä treenaa harrastemielessä. Jos kilpailunhalu kuitenkin syttyy harjoittelun myötä, voi aikuisten painikoulusta ilmoittautua painimaan mm. seuran salikisoissa. Aikuisharrastajien salikisoja järjestetään säännöllisesti.

Aiemmin aikuisten painikoulussa mukana olleet voivat jatkaa samassa ryhmässä seuraavallakin kaudella tai vaihtaa kuntopainiryhmään, jossa käydään vähemmän tekniikoiden opettelua ja enemmän taistelutilanne- sekä otteluharjoituksia.

HARJOITUKSET:

OPEN MAT -vapaaharjoitteluvuoro on avoin kaikille aikuisten ryhmien painijoille. Muut harjoitukset ovat ohjattuja ryhmän omia harjoituksia.

Open mat

  • Ke klo 19-20:30 Mäkelänrinteen Urhea-halli (Mäkelänkatu 47)

Ohjatut harjoitukset

  • Ti klo 19.00-20.30 Maunulan liikuntahalli (Maunulanmäki 3-5).
  • La klo 11.30-13.00 Mäkelänrinteen Urhea-halli (Mäkelänkatu 47)

ILMOITTAUDU TÄÄLLÄ