blockimage

Nallepaini 2–4v

Tervetuloa mukaan Nallepainiin, lapsen ja aikuisen yhteiseen hauskaan liikuntaharrastukseen!

Nallepainissa on lapsen kanssa aina isä, äiti tai muu tuttu aikuinen ja valtaosa tempuista tehdään hänen kanssaan.

Tärkeintä Nallepainissa on hauska lapsen ja aikuisen yhteinen tekeminen. Nallepainin kehittämisessä tehdään jatkuvaa yhteistyötä Jyväskylän yliopiston liikuntatieteellisen tiedekunnan asiantuntijoiden kanssa yhdistäen lapsiperheiden arkitarpeet uusimpaan liikuntapedagogiseen näkemykseen.

Nallepaini kehittää lapsen motoriikkaa monipuolisesti, vahvistaa koordinaatiokykyä sekä oman kehon hahmottamista. Lisäksi Nallepaini on kiva tapa tuntea läheisyyttä ja yhteenkuuluvuutta. Nallepainia suositellaan noin 2–4-vuotiaille. Yli 4 vuotiaat voivat osallistua myös 4-7 vuotiaille tarkoitettuun Nassikkapainiin, jossa vanhempi voi halutessaan myös tehdä mukana. Lue tästä tarkemmin NASSIKKAPAINIOSIOSSA.

Ilmoittautuessa tulee valita se ryhmä, johon on pääasiallisesti ilmoittautumassa. Muissakin ryhmissä voi kuitenkin vierailla, jos aikataulut esimerkiksi estävät jollakin viikolla omaan ryhmään osallistumisen. Siloin tulee liittyä myös vierailtavaan ryhmään roolilla vierailija (MyClub jäsentaso).

HUOM! Nallepainin kausimaksu sisältää lapsen harrastajalisenssin ja vakuutuksen. Ilmoittaudu ryhmään ensin MyClubin kautta. 1-2krt voi käydä kokeilemassa, onko nallepainiharrastus lapsen juttu. Kun päätätte jatkaa harrastusta ja olette maksaneet kausimaksun, rekisteröikää sitten lapsi tämän sivun alaosan ohjeen mukaisesti Suomisportiin. Seura ostaa hänelle lisenssin sekä vakuutuksen.

Kuvagallerian Nallepainin esimerkkiliikkeistä löydät rullaamalla tämän sivun alaosaan. Katso myös täältä video Nallepainista! (Video seuran Facebook-sivuilla.)

Lisää tietoa NALLEPAINISTA

Ryhmät

Mäkelänrinne
Urhea-hallin Nallepainiryhmät jatkavat seuraavin aikatauluin:
 • Mäkelänrinteen nallepaini A: To klo 17.00-18.00 Uusi kausi alkaa  11.1.2024
 • Mäkelänrinteen nallepaini B: La klo 10.30-11.30 Uusi kausi alkaa 13.1.2024
 • Mäkelänrinteen nallepaini C: Su klo 10.00-11.00 Uusi kausi alkaa 14.1.2024
 • Mäkelänrinteen nallepaini D: Su klo 16.30-17.30 Uusi kausi alkaa 14.1.2024
Myllypuro

Myllypuron Nallepaini harjoittelee Liikuntamyllyn painisalissa seuraavin aikatauluin:

 • Myllypuron Nallepaini Su klo 10.00-11.00 Uusi kausi alkaa 14.1.2024
Maunula

Harjoitusajat Maunulan liikuntahallilla:

 • Ke klo 17.30-18.30 Maunulan Nallepaini A Uusi kausi alkaa 10.1.2024
 • La klo 11.00-12.00 Maunulan Nallepaini B Uusi kausi alkaa 13.1.2024
ILMOITTAUTUMINEN RYHMIIN

Ryhmiin ilmoittaudutaan MyClubissa. Katso ohjeet ilmoittautumiseen tästä linkistä: ILMOITTAUDU MUKAAN

Ilmoittautuminen on avattu. NALLEPAINIRYHMÄT ovat olleet suosituin ryhmämme ja ne täyttyvät aina ennen kauden alkua. Muista siis ilmoittautua ajoissa!

Kesken kauden voi tulla mukaan, jos ryhmissä on tilaa jäljellä. Voitte ilmoittautua normaalisti. Ilmoitamme nettisivuilla, jos ryhmä on jo täynnä. Tilaa ei siis tarvitse tiedustella etukäteen.

Harjoitusmaksuun kuuluvan lisenssin/vakuutuksen lunastamisen ohje

Tämä ohje koskee vain ryhmään MyClubissa ilmoittautuneita painijoita, jotka ovat maksaneet kausimaksun:

Uutena aloittava harrastaja voi käydä 1-2krt kokeilemassa lajia veloituksetta ennen sitoutumista ja kausimaksun laskuttamista. Lisenssituotteet hankitaan vain painijoille, joilla kausimaksu näkyy MyClubissa maksettuna. Uutena harrastajana voit siis käydä lapsen kanssa kokeilukerrat ensin ja tehdä SuomiSport-rekisteröitymisen sen jälkeen, kun harrastuksen jatkuminen on varmaa.

Lisenssit ostetaan SuomiSport-järjestelmän kautta. Jotta voimme seurakäyttäjinä ostaa painijoille tuotteita heidän puolestaan, tulee heidän olla rekisteröityneenä SuomiSportiin Helsingin Paini-Miehet ry:n jäsenenä.

TOIMINTAOHJEET:

Kutsulinkki seuran jäseneksi: https://seurat.suomisport.fi/invite/7a3248a1-2b22-40d2-bde3-613bc8bf3a0a

 • Kirjaudu yllä olevan linkin kautta SuomiSportiin.
  Järjestelmään kirjaudutaan kertakoodilla, jonka voit tilata joko tekstiviestinä tai sähköpostina. Jos et ole aiemmin rekisteröitynyt SuomiSportiin, luo järjestelmä sinulle tilin, kun kirjaudut ensimmäistä kertaa.
 • Liitä nallepaini-, nassikkapaini- ja painikouluryhmissä harrastavat huollettavasi seuran jäseneksi.
  Jos huollettavasi ei ole vielä SuomiSportissa, luo hänelle oma tili valitsemalla kohta ”huollettavani, joka ei ole vielä SuomiSportissa”.
 • Jäsenpyyntö lähtee seuralle hyväksyttäväksi.

Hankimme lisenssin/vakuutuksen seuran jäseniksi liittyneille nallepaini-, nassikkapaini- ja painikouluryhmissä harrastaville lapsille, kun kausimaksu näkyy maksettuna.

SuomiSportiin rekisteröitymisen tai jäseneksi liittymisen ongelmissa voitte olla yhteydessä suoraan SuomiSportin asiakaspalveluun suomisport@olympiakomitea.fi.

blockimage