Vakuutus ja lisenssit

Lisenssilaskuja ei enää lähetetä vaan lisenssit ostetaan Suomisport.fi -palvelun kautta. Samoin vakuutusyhtiö vaihtuu ja 1.1.2019 alkaen lisenssien vakuutukset ovat OP Vakuutuksessa.

Huomioikaa seuraavat asiat. Emme ole seurana sisällyttäneet vakuutusta suoraan harjoitusmaksuun, koska monella on automaattisesti harrastuksen kattava vakuutus ja emme halua tuplavakuuttaa. Jokaisella on siis oltava joko oma tai suomisportin kautta hankittu vakuutus.

Jokaisella kilpailevalla painijalla on lisäksi oltava lisenssi. H -lisenssi on halvin ja se pitää olla TÄHTIPAINEISSA. Muissa kilpailuissa on oltava oman ikäluokan kilpailulisenssi.

Ainoastaan seuran sisäisessä Puuropainikilpailuissa ja mahdollisesti kauden aikana järjestetyissä salikisoissa oman seuran jäsenille, ei tarvitse H lisenssiä. Niihin kuten harjoituksiin pitää olla kuitenkin vakuutus joka se oma tai suomisportin kautta

Suomisport painiliiton sivuilla

UWW:n lisenssit 2021

Tuplaturva / Esite 2021 (Vapaaehtoistyöntekijöiden tapaturmavakuutus)
Huomioittehan, että vahinkotapauksissa vahinkoilmoitus tehdään OP Vakuutuksen Vahinkoapu-palvelun kautta..
Vahinkoapu (https://vahinkoapu.op.fi/) on palvelu, joka opastaa sinua vahingon sattuessa. Löydät Vahinkoavusta myös sinua lähellä olevat lääkärit, korjaamot ja muut OPn yhteistyökumppanit. Tapaturmat ilmoitetaan henkilöasiakkaat – valikon kautta ja järjestäjän vastuuvahingot ilmoitetaan yritysasiakkaat –valikon kautta.