SuperSelma pronssille Unkarissa

  • huhtikuu 20, 2024

Selma Pihlaja aloitti Unkarin kilpailu- ja leiriviikon loistavasti. Hän meni tarkoituksella U20 kisaan ja leirille, jotta kesän kohomkohdassa olisi kovista otteluista kokemusta. Saldona oli kaksi voittoa ja yksi tappio.

Ensimmäisellä kierroksella tuli vastaan Sveitsin Buchmann, jonka Selma selvitti helposti.
Toisella kierroksella tuli vastaan isäntämaan Unkarin Elekes. Maailamnmestari ja euroopan mestari U20 iköluokassa hoiteli matsin, mutta Selma taisteli täyden ajan ja ottelu päättyi pisteisiin 0-7. Elekes on tosiaan 2023 MM ja EM 1. U20 ikluokassa ja kaikkiaan saldona on jo 3 x EM kultaa ja 2 x MM kultaa. Ehti Unkarilainen jo naisten olympiakarsintaturnaukseenkin tänä kevään.

Pronssiottelussa Selma selätti serbialaisen vastustajansa.  Kisat menivät odotetusti ja Selma paini elämänsä ensimmäisen 2 x 3 minuutisensa Unkarilaisen kanssa. Tästä on hyvissä mielin hyvä jatkaa viikon leiriä Unkarissa.
Selma ja Niko
Selma ja valmentaja Niko Kettunen ovat saaneet paljon postitiivista aikaan kuluneen 8 kuukauden aikana. Ja aina pitää muistaa kiittää myös salilla treenikavereina olleita. Heidän osuus on lopulta myös korvaamatonta.