DEF juniorit 10–12v (uudet 12-14v)

DEF juniorit ovat 10-12v painijoita, jotka ovat harjoitelleet 2-5 vuotta.

Ryhmään otetaan kuitenkin ihan uusia aloittelevia painijoita (12-14v), joita pienellä erikoisharjoittelulla saatetaan saavuttamaan aikaisemmin aloittaneiden tasoa.

Harjoituksia on ma, ke  ja  pe. Ajat ja muutokset löytyvät MyClubista rekisteröitymisen jälkeen.

Ryhmän painijat ovat tekniikan oppimisen herkkyysiässä ja tekniikkaharjoittelu on harjoittelun tärkein osa.

Kilpaileminen on tämän ryhmän osalta harjoittelua, mutta tärkeä osa sitä. Kilpaileminen kuuluu olennaiselta osaltaan ryhmän toimintaan. Kerätään informaatiota vahvuuksista ja heikkouksista kilpailutilanteessa niin valmentajalle kuin painijallekin. Kasvatetaan rutiinia.

Sitoutuminen. Opettelemme paljon tekniikkaa ja koko ryhmä ei voi mennä yhdessä eteenpäin, jos kaikki eivät sitoudu niin määrällisesti kuin laadullisesti harjoitteluun.

Kurinalaisuus. Ryhmän painijoita ohjataan omien tavoitteiden kautta ottamaan vastuuta laadukkaasta osallistumisesta harjoitustapahtumiin.

Harjoituksissa pitää olla vielä hauskaa vaikka siellä onkin tekemisen meininki. Ryhmäytymisen kautta painijat rikastuttavat sosiaalista elämäänsä harjoitusten, lisääntyvien leirien ja ulkomaisten kisamatkojen myötä.

Harjoitteluun tulee monipuolisuutta lisää. Enään ei ole perinteisiä painitreenejä aina, vaan taitoa, kuntoa, voimaa, otteluja sekoitellaan enenevässä määrin. Lisäksi tulee kerran viikossa oheislajiharjoitus, joilla saadaan monipuolisuutta kehittymiseen ja ennenkaikkea vaihtelua treenaamiseen.

ILMOITTAUDU MUKAAN

HARJOITUKSET alkavat tammikuussa koulujen alettua. Harjoitusajat löytyvät MyClubista.