DEF juniorit 11–14v

DEF juniorit ovat 2021 2007-11 -syntyneitä painijoita, jotka ovat harjoitelleen 2-5 vuotta.

Ryhmään otetaan kuitenkin ihan uusia aloittelevia painijoita, joita pienellä erikoisharjoittelulla saatetaan saavuttamaan aikaisemmin aloittaneiden tasoa.

Harjoitusajat muuttuvat jonkin verran ajan kuluessa. Tämänhetkiset harjoitusajat löytyvät harjoitusryhmien omilta sivuilta osiosta HARJOITUKSET INFO.

Ryhmän painijat ovat tekniikan oppimisen herkkyysiässä ja tekniikkaharjoittelu on harjoittelun tärkein osa.

Kilpaileminen on tämän ryhmän osalta harjoittelua, mutta tärkeä osa sitä. Kilpaileminen kuuluu olennaiselta osaltaan ryhmän toimintaan. Kerätään informaatiota vahvuuksista ja heikkouksista kilpailutilanteessa niin valmentajalle kuin painijallekin. Kasvatetaan rutiinia.

Sitoutuminen. Opettelemme paljon tekniikkaa ja koko ryhmä ei voi mennä yhdessä eteenpäin, jos kaikki eivät sitoudu niin määrällisesti kuin laadullisesti harjoitteluun.

Kurinalaisuus. Ryhmän painijoita ohjataan omien tavoitteiden kautta ottamaan vastuuta laadukkaasta osallistumisesta harjoitustapahtumiin.

Harjoituksissa pitää olla vielä hauskaa vaikka siellä onkin tekemisen meininki. Ryhmäytymisen kautta painijat rikastuttavat sosiaalista elämäänsä harjoitusten, lisääntyvien leirien ja ulkomaisten kisamatkojen myötä.

Kaudella 2019  päätavoitteet ovat jatkaa fyysisien ominaisuuksien kehittämistä, omaa laadukasta työskentelyä harjoituksissa. Kilpailuissa kilpailuista eritoten mittauttamaan tasomme KLL:n kilpailuissa, Helsinki Openissa ja Tallin Openissa. Ryhmässä on lupaavia painijoita, mutta lahjakkuudella ei vielä pötkitä pitkälle.

Harjoitteluun tulee monipuolisuutta lisää. Enään ei ole perinteisiä painitreenejä aina, vaan taitoa, kuntoa, voimaa, otteluja sekoitellaan enenevässä määrin. Lisäksi tulee kerran viikossa oheislajiharjoitus, joilla saadaan monipuolisuutta kehittymiseen ja ennenkaikkea vaihtelua treenaamiseen.

ILMOITTAUDU MUKAAN

HARJOITUKSET alkavat 12.7 ja ne löytyvät MyClubista myös listattuna alla