Kuntopaini 18–55v

Painin monipuolisuus sopii erinomaisesti myös kuntoilijalle, vaikka ei olisi aikaisempaa kamppailulajitaustaa. Painin harrasteryhmä eli nk. kuntopaini on oiva tapa päästä tutustumaan niin vapaapainin kuin kreikkalais-roomalaisen painin saloihin ja samalla ylläpitää tehokkaasti kuntoa. Rohkeasti mukaan kokeilemaan miten hauska ja monipuolinen laji paini on kuntoilumielessäkin!

HPM:n KUNTOPAINI on ollut Etelä-Suomen aktiivisimpia ja joka treeneissä käy 8–20 osallistujaa.

Harrastajien ikähaitari on ollut 18–60v. Treeneissä käy sekä miehiä, että naisia. Tausta kävijoillä on kirjava; on kävijöitä duunareista tohtoreihin, enemmän painineista lajin vasta löytäneisiin. Kaikille on kuitenkin löytynyt tässä mainiossa porukassa oma paikka matolta.

Itse treeneissä harjoitellaan tehokkaasti, mutta hyvällä fiiliksellä. Normaaliin treeniin kuuluu lämmittely, kuntopiiri tai kehonpainoharjoituksia, lyhyehkö tekniikka-osuus, taistelutilanteita sekä muutama sparri-ottelu.

Kuntopaini harjoittelee kesäkaudellakin kerran viikossa.


HARJOITUKSET:

Maanantain harjoitus on kaikille aikuisten ryhmille avoin OPEN MAT -vapaaharjoitteluvuoro. Torstain ja lauantain harjoitukset ovat ohjattuja.

Ma klo 19:00-20:30 Maunulan liikuntahalli, Maunulanmäki 3-5 (29.8.2022 alkaen)
To klo 17:15-18:45 Jakomäen painisali, Somerikkokuja 1
La klo 11.30-13:00 Urhea-halli, Mäkelänkatu 47

Syyskausi alkaa elokuun alussa Jakomäen salilla ja Urhea-hallissa. Maunulan vuorot jatkuvat syyskuusta alkaen.

ILMOITTAUDU MUKAAN