Kuntopaini 18–55v

Painin monipuolisuus sopii erinomaisesti myös kuntoilijalle. Painin harrasteryhmä eli kuntopaini on oiva tapa päästä tutustumaan niin vapaapainin kuin kreikkalais-roomalaisen painin saloihin ja samalla ylläpitää tehokkaasti kuntoa. Rohkeasti mukaan kokeilemaan miten hauska ja monipuolinen laji paini on kuntoilumielessäkin!

HPM:n KUNTOPAINI on ollut Etelä-Suomen aktiivisimpia ja joka treeneissä käy 8–20 osallistujaa.

Harrastajien ikähaitari on ollut 18–60v. Treeneissä käy sekä miehiä että naisia. Tausta kävijoillä on kirjava; on kävijöitä duunareista tohtoreihin, enemmän painineista lajin vasta löytäneisiin. Kaikille on kuitenkin löytynyt tässä mainiossa porukassa oma paikka matolta.

Itse treeneissä harjoitellaan tehokkaasti, mutta hyvällä fiiliksellä. Normaaliin treeniin kuuluu lämmittely, kuntopiiri tai kehonpainoharjoituksia, lyhyehkö tekniikka-osuus, erilaisia taistelutilanteita sekä muutama sparri-ottelu.

Kuntopaini harjoittelee kesäkaudellakin kerran viikossa.

Jos sinulla ei ole lainkaan aiempaa taustaa painissa tai muissa kamppailu-/painilajeissa, suosittelemme tutustumaan ryhmään AIKUISTEN PAINIKOULU. Aikuisten painikoulussa pääset harjoittelemaan tekniikkapainotteisesti, jolloin saat lajitaitojen karttuessa myös taistelutilanteista ja otteluista enemmän irti.

HARJOITUKSET:

OPEN MAT -vapaaharjoitteluvuoro on avoin kaikille aikuisten ryhmien painijoille. Muut harjoitukset ovat ohjattuja ryhmän omia harjoituksia.

Open mat

  • Ke klo 19-20:30 Urhea-halli, Mäkelänkatu 47

Ohjatut harjoitukset

  • To klo 17.30-19.00 Jakomäen painisali, Somerikkokuja 1
  • La klo 11.30-13.00 Urhea-halli, Mäkelänkatu 47

(Jakomäen painisali puretaan keväällä 2024. Uusi harjoitusaika ilmoitetaan pian.)

ILMOITTAUDU MUKAAN