Kuntopaini 18–55v

Painin monipuolisuus sopii erinomaisesti myös kuntoilijalle, vaikka ei olisi aikaisempaa kamppailulajitaustaa. Painin harrasteryhmä eli nk. kuntopaini on oiva tapa päästä tutustumaan niin vapaapainin kuin kreikkalais-roomalaisen painin saloihin ja samalla ylläpitää tehokkaasti kuntoa. Rohkeasti mukaan kokeilemaan miten hauska ja monipuolinen laji paini on kuntoilumielessäkin!

HPM:n KUNTOPAINI on ollut Etelä-Suomen aktiivisimpia ja joka treeneissä käy 8–20 osallistujaa.

Harrastajien ikähaitari on ollut 18–55v. Treeneissä käy sekä miehiä, että naisia. Tausta kävijoillä on kirjava; on kävijöitä duunareista tohtoreihin, enemmän painineista lajin vasta löytäneisiin. Kaikille on kuitenkin löytynyt tässä mainiossa porukassa oma paikka matolta.

Itse treeneissa harjoitellaan tehokkaasti, mutta hyvällä fiiliksellä. Normaaliin treeniin kuuluu lämmittely, kuntopiiri tai kehonpainoharjoituksia, tekniikka-osuus, taistelutilanteita sekä muutama sparri-ottelu.

KUNTOPAINIRYHMÄSSÄ on kaksi harjoituskertaa viikossa. Jos määrät alkavat koronan jälkeen nousta, tulee kolmaskin treeni viikkoon. Kesäisinkin on treenit kerran viikossa.

Kevätkausi 2022 alkaa maanantaina 10.01
HARJOITUKSET:

Ma klo 19:00-20:30 Urhea-halli, Mäkelänkatu 47
La klo 11.00-12.30 Urhea-halli, Mäkelänkatu 47 (molski Rantala)

Kausimaksu 170 euroa, sisältää kaksi treeniä / viikko.
Tällä kaudella aamutreenit jäävät pois vähäisen osanoton vuoksi. WrestFit treenit jatkuu.

ILMOITTAUDU MUKAAN