Tyttöjen painikoulu

HPM on aloittanut tyttöjen oman painikoulun. Valmentajina toimivat seuran naispainijat Hanna Mykkänen ja Jenna Sihtola.

Tyttöjen painikoulu on tarkoitettu painin uutena aloittaville sekä jo aiemmin painineille tytöille. Ryhmässä aloittamista suositellaan 7-12 -vuotiaille, mutta myös hieman vanhemmat tytöt voivat hyvin tulla mukaan treenaamaan ja vaihtaa sitten myöhemmin halutessaan muihin ryhmiin. Nuoremmat tytöt voivat tutustua painiin ensin nassikkapainiryhmissä ja siirtyä sitten myöhemmin tyttöjen painikouluun.

Tyttöjen painikoulussa keskitytään painin perusteisiin painitekniikan ja otteluharjoitusten kautta. Lisäksi tehdään erilaisia kehonhallintaa ja liikunnallisia taitoja kehittäviä harjoituksia ja hauskoja temppuja. Aiempaa painikokemusta ei tarvitse olla, into uuden oppimiseen riittää!

TYTTÖJEN PAINIKOULU jatkuu keväällä 2019

Muistathan ilmoittautua kauteen ajoissa: ILMOITTAUTUMINEN

Jos ryhmässä on tilaa, voi mukaan tulla myös kesken kauden. Kaksi kokeilukertaa saa käydä veloituksetta.

Treeneihin tarvitset mukaan vain vesipullon ja sisäliikuntavaatteet, joissa ei ole vetoketjuja, sillä ne voivat naarmuttaa toisia. Korut tulee ottaa pois treenien ajaksi ja kynnet pitää lyhyinä. Jos sinulla ei ole painitossuja, voit hyvin painia sukilla. Paljain jaloin ei painimolskille saa mennä.

TREENIAJAT

Ryhmän treenit jatkuvat keväällä keskiviikkona 9. tammikuuta klo 17.30 Maunulassa. Kausi päättyy toukokuun lopussa.

  • Keskiviikko klo 17.30-19 Maunulan painisali, Maunulanmäki 3-5
  • Perjantai klo 17.00-18.30 Maunulan painisali, Maunulanmäki 3-5
  • HUOM. Ei treenejä TÄHTIPAINIPERJANTAISIN. Tähtipaineihin voi ilmoittautua kilpailemaan. Tähtipainit toimivat otteluharjoituksena, eikä aiempaa kisakokemusta tarvitse olla. Ilmoittautuminen tehdään nettisivujen kautta: TÄHTIPAINIT

POIKKEUSAIKATAULUT JA PERUUTETUT VUOROT

  • Tähtipainipäivinä (4krt/kausi) ei treenejä. Ryhmän painijoiden toivotaan osallistuvan kilpailuihin otteluharjoituksena.
  • Perjantaina 11.1.2019 ryhmän omat valmentajat eivät ole paikalla seuran vuosigaalan takia. Tyttöjen kanssa samaan treeniaikaan harjoittelee Maunulan Painikoulu, joten treeneihin voi halutessaan silti mennä!
  • Hiihtolomaviikolla keskiviikon 20.2 treenit normaalisti. Perjantaina 22.2 Maunulassa kilpailut, joihin osa ryhmästä osallistuu. Muille lomapäivä! Halutessaan voi käydä hiihtolomaviikolla vierailemassa myös muiden painikoulujen treeneissä (kts. treeniajat ja paikat ryhmien omilta infosivuilta).

TYTTÖJEN PAINIKOULUN FACEBOOK-RYHMÄ

  • Tyttöjen perheille tarkoitetun suljetun Facebook-ryhmän löydät etsimällä ”HPM Tyttöjen Painikoulu”. Ryhmä toimii epävirallisena tiedotusvälineenä. Jaamme ryhmässä mm. treeni- ja kisakuulumisia sekä kuvia. Jätä liittymispyyntö!

KILPAILEMINEN

Tavoitteena on, että kaikki tyttöjen painikoululaiset kilpailevat tulevaisuudessa. Aloitamme kilpailemiseen tutustumisen ensin aloittelijoiden omista salikisoista ja suuntaamme sitten Tähtipainien kautta myös muihin kilpailuihin aina ulkomaille saakka. Ryhmä treenaa motivoituneesti ja hyvällä otteella – näissä tytöissä on ainesta tulevaisuuden mitalisteiksi! Kilpailemisesta ja sopivista kilpailuista voi kysyä lisää valmentajalta.

Kilpailu ei kuitenkaan ole pakollista ja paini sopiikin hyvin myös muun urheiluharrastuksen oheisharjoitteluksi. Painimalla opit hallitsemaan kehoasi paremmin, saat rohkeutta kontaktitilanteisiin ja kehität kaikissa lajeissa tarpeellista voimaa, ketteryyttä, nopeutta ja kestävyyttä. Ennen kaikkea paini on hauskaa ja monipuolista liikuntaa!

PAINIKOULUJEN YHTEISTREENIT

Painikouluille järjestetään uutena kerran kuukaudessa PAINIKOULUJEN YHTEISTREENIT, jolloin kaikki 4 painikoulua treenaavat yhdessä ja kaikkien ryhmien valmentajat ovat paikalla.

Yhteistreenit järjestetään kauden aikana 4 kertaa, eli jokainen painikoulu toimii vuorollaan kerran yhteistreenien hostryhmänä. Harjoituksen suunnittelee hostryhmän valmentaja.

YHTEISTREENIEN AJAT ja PAIKAT 

  • Tarkentuu myöhemmin

Tyttöpaini Tyttöpaini Tyttöpaini TyttöpainiTyttöjen painikoulu hki opentyttöjen painikoulu