Jenna Sihtola paini 9:ksi Junioreiden MM -kilpailuissa

• elokuu 14, 2015

Jenna Sihtola voitti avauskierroksella kaksinkertaisen alle 17 v Euroopan mestarin Eva Sauerin selkeästi pistein 6-0. Sauer paini tänä kesänä junioreiden EM kisoissa itsensä pronssillle. Toisella kierroksella vastaan tuli Italian Arianna Carieri, jolla ei arvokisamitalia aikaisemmista kilpailuista ollut, mutta muutama hyvä sijoitus kuitenkin.

Ottelu lähti tahmeasti liikkeelle ja päättyi Jennan pettymykseen pistein 3-1. Italialainen kohtasi seuraavalla kierroksella finaalipaikasta Ukrainalaisen kesän 2015 euroopanmestarin Olena Kremzerin. Ottelu oli nopeasti ohi, kun ukrainalainen selätti italialaisvastustajansa. tämä tiesi samalla sitä, että Jenna Sihtolalle ei tullut keräilyotteluja. Italialainen voitti jatkossa pronssiottelun ja ukrainalainen sijoittui hopealle.

Voisi sanoa, että maailman kärki on Jennalla ihan lähellä. Onnistua vaan pitää ja säilyttää jokaisessa ottelussa oma taso. Tämä oli Jennan ensimmäinen junnuvuosi. Jenna pääsee näihin mittelöihin vielä kahtena seuraavana vuotena.