Olaine 2024

  • huhtikuu 27, 2024

HPM:n 8 painijan joukkue saalisti 3 kultaa ja 3 hopeaa Riikassa Olaine Cupissa.

Matka oli siisti. Aamulla 07.30 koneeseen ja illalla 23.20 paluulento. Kisoissa oli lähes 300 painijaa Latviasta, Liettuasta, Eestistä ja Suomesta.

KULTAA: U11 36kg: Saifullah Amagov
Saifullah paini kaikkiaan 4 voitokasta ottelua. Missään ottelussa ei ollut mitään hätää vaan kaikki ottelut päättyivät ylivoimaisella pistevoitlla.
Amagov Olaine
KULTAA U13 38kg: Bilal Umarov
Sama juttu kuin edellisellä ehkä sillä erotuksella, että Bilal näytti tekniikan oppikirjasta koko repertuaarin. Mahtavia suorituksia ja liikkeitä ihasteli koko kisayleisö.
Umarov Olaine
KULTAA U15 68kg: Daniil Korotkov
Daniilille ei kisoista löytynyt 62kg sarjaa joka on normaalisti 57 ja 68kg välissä. Ei siinä huonosti käynyt 68kg sarjassakaan. Sai painia kuitenkin ehkä kovemmin kuin normaalisti. Neljällä ottelulla voittoon.
Daniil K Olaine
HOPEAA U11 25kg: Onni Makkonen
Onni paini reipaasti joka ottelun joista voittikin kolme. Yksi kaveri oli vielä liian kova pala, mutta hieno suoritus ulkomaankisoissa ja varmasti tervettä itseluottamusta jatkoon.
Onni Olaine
HOPEAA U13 42kg: Eetu Tammelin
Eetu paini omalla vauhdikkaalla tyylillään ylivoimiset pistevoitot neljästä ensimmäisestä ottelustaan. Yksi ottelu oli väärä vastustaja, mutta hienoa että sai lisämatsin. Viimeisessä ottelussa tuli sitten vastaan haasteikas kaveri ja Eetu hävisi pistein 1-0. Pientä jossiteltavaa jäi. Yhtään passiivisuutta ei annettu koko matsissa ja ne olisi kuuluneet molemmissa erissä Tensbergille Latviasta.
Eetu Olaine
HOPEAA U13 48kg: Anton Reinikainen
Anton paini yhdet parhaat kisat lukuunottamatta finaalia. Kolme ensimmäistä vastustajaa kaatuivat helposti. Finaalissa tuli pienehkö jäätyminen. Mutta kokonaisuudessa ylosnostattava kisa kevään muihin suorituksiin nähden.
Anton R Olaine