Heikki Jussilalle musta vyö

  • maaliskuu 17, 2021

Jari Pere on myöntänyt Paini-Miesten jättiläiselle Heikki ”Alfa” Jussilalle brasilialaisen jujutsun mustan vyön. ”Hege” on aloittanut säännöllisen lukkopainiharrastuksen vasta Paini-Miehissä vuoden 2016 alussa, joten hän on ensimmäinen harrastajamme, joka on harjoitellut seurassamme valkoisesta vyöstä mustaan saakka. Uskoaksemme kyseessä on myös nopeimmin Suomessa myönnetty lajin musta vyö.

Useimmissa lukkopainiturnauksissa ei vyöarvoja kysellä, mutta BJJ-organisaatioiden järjestämissä No-Gi -jujutsukilpailuissa otellaan vyösarjoittain ja odotamme Heikin nousujohteisen uran jatkuvan siten, että hänestä tulee ensimmäinen suomalainen miesottelija, joka voittaa mustien vöiden No-Gi -jujutsussa arvokisakultaa.

Heikin tähänastisiin saavutuksiin kuuluu muiden muassa hopea- ja pronssimitalit lukkopainin (ADCC) EM-kilpailuissa, kaksi lukkopainin Suomen mestaruutta, No-Gi -jujutsun purppura- ja ruskeavöiden Euroopan (avoimet) mestaruudet, rantapainin Suomen mestaruus, kulta ja hopea vapaapainin Suomen mestaruuskilpailuista sekä erityisesti mieliimme on painunut yhden pisteen saaminen vapaapainiottelussa Jere Heinoa vastaan.

Paini-Miehet onnittelee lämpimästi Suomen kovaotteisinta diplomi-insinööriä!