HAKA kevään TÄHTIPAINIJOUKKUE

  • toukokuu 6, 2022

Helsingin HAKA vei kevään 2022 TÄHTIPAINIPOKAALIN ansaitusti ja lopulta selkeästi. Kahden ensimmäisen osakilpailun jälkeen oli vielä tasaista, mutta HAKA tuli HPM Jakomäen ohi voittoon kahdessa viimeisessä osakilpailussa. Kahden kauppa kisa oli tällä kertaa. Muut joukkueet eivät tosissaan pystyneet hätyyttelemään kärkikaksikkoa. Kolmanneksi sijoittui HPM NOUSURYHMÄ.

Kisa oli myös osanottajamäärltään kevään menestyksekkäin. Kaikkiaan 98 painijaa otteli Jakomäen painipyhätössä kahdessa salissa  kolmella molskilla parissa tunnissa läpi.

TÄHTIPAINIEN kisapaita puettiin monen painijan päälle. Voittajajoukkue HAKA kokonaisuudessaan.  Paitoja on vielä jäljellä n 50 kpl, jotka odottavat syksyllä omistajiaan.

Viimeiseenkin osakilpailuun saimme  juhlan aihetta kun Matias Tervonen HAKA ja Noel Heinonen NumVo kruunattiin TÄHTIPAINIMESTARIMITALILLA.
TP Tervonen                               TP Heinonen

TULOKSET

Ensimmäinen kevät takana yhteistyökumppani Lingonberry Islandin ja Helsingin Paini-Miesten välillä. Tapahtuma on saanut nostetta monella tapaa ja ei vähiten uudesta kisapaikasta. Se on paikka, jossa aiinoastaan painitaan. Mietimme kumppanin kanssa uusia juttuja syksyn kisoihin, joilla toivomme teidän kaikkien viihtyvän tapahtumassa entistä paremmin.
Yhteistyössä
lingonberry-island                                                  hpm_logo_300x300_pakattu