Etelä-Suomen mestaruuskilpailut kr

  • tammikuu 26, 2019

HPM sai jalkeille 10 painijan joukkueen Etelä-Suomen mestaruuskilpailuihin. Aikaisemman Uudenmaan mestaruuskilpailujen sijaan tänä vuonna yhdistettiin Uudenmaan, Lounas-Suomen ja Hämeen alueet Etelä-Suomen mestaruuskilpailuiksi, toiveena saada osanottajia ja tasoa kisaan. Ihan ei odotusten mukaisesti menty, sillä viime vuonna Uudenmaan mestaruuskilpailuissa oli ihan saman verran painijoita kuin oli tässä yhdistetyssä kilpailussa. Taso oli toki kovempi. Kilpailu ajoi asiansa ikäkausikilpailujen ja SM kisojen välimaastossa, joten plussalle jäätiin.

HPM nuorimmat olivat vaikeuksissa kauden vaihtuessa kr. room painiin. Rulleihin mentiin koko ajan. Tosin osalle kisan taso muutenkin taisi olla vielä liian kova. Tytöt painivat hienosti ja siellä sektorilla alkaa olla nostetta ja odotusarvo tulevaisuuteen hyvä. Nyt kun vaan saadaan treeniympäristö tavoitteelliseksi alkaa tulosta tippumaan vielä enemmän.

Konkarit Erkkola ja Phaophang ottelivat hyvin. Varsinkin Sepe otteli kokemukseensa nähden ”kakkoslajissaan” mainiosti häviten KLL kr hopeamitalistille Joonas Koivistolle 2-2 pistein.

KULTAA:
T 27kg: Laura Talvensaari
HOPEAA:
T 32lg: Eva Alhonen
P 48kg: Charupot Phaophang
PRONSSIA:
P 32kg: Platon Yastrebov
P 52kg: Akseli Erkkola