Espoon Urheilijat vei poklaalin

  • huhtikuu 25, 2016

Espoon Urheilijat veivät kevään TÄHTIPAINIPOKAALIN kaappiinsa yhteispistein 131. Kakkoseksi tuli YTK joka kokosi hienot 113 pistettä. Hienon loppukirin ja viimeisen  osakilpailun ylivoimainen voittaja Helsingin Tarmo sijoittui kokonaispisteissä kolmanneksi 104 pisteellään.

HPM Jakomäki paransi syksystä, mutta vielä ei riittänyt pokaaliin saakka. Pisteitä kertyi kaikkiaan 97 ja neljäs sija. HPM DEF oli viides 59 pisteellä, HPM NOUSU 7. 43 pisteellä, HPM Myllypuro 12. 34 pisteellä ja HPM Maunula 13. 30 pisteellä.

HPM:n eri ryhmät kokosivat yhteensä 263 pistettä. Sarjavoittajia 13.

Osanottajia viimeisessä osakilpailussa oli kevään ennätys 117 painijaa. Kautta aikojen suurin osanottajamäärä TÄHTIPAINEISSA 145 osanottajaa sai vielä olla rauhassa.

Syksystä tulee mielenkiintoinen. EsU on saanut hyvän vauhdin päälle. Sitäkin lennokkaampaa on Jakomäen rynnistys. Jakomäen este syksyn voitolle on mahdollinen epätasaisuus. Jokaiseen osakilpailuun tulee saada kaikki mukaan. YTK tulee syksylläkin haastamaan kärkeä. Helsingin Tarmo halutessaan voittaisi pokaalin syksyllä. Sen kevään viimeisen osakilpailun ylivoimaisuus osoitti, että jos joukkue saa jalkeille jokaiseen osakilapiluun tämän määrän painijoita, kukaan ei voi heille mitään. Syksystä tulee siis jännittävä.