Ylivoimaa FFC ssä

• syyskuu 7, 2019

HPM tuli 30 painijan joukkueella kauden kolmaneteen osakilpailuun Hyvinkäälle. Tuloksena oli 7 kultamitalia, 5 hopeamitalia ja 6 pronssista mitalia.

Koska rosteri on niin iso, ei voi kaikista hyvistäkään suorituksista kirjoitella, koska ruutuaika ei siihen riitä. Valmentajia aina lämmittää suoritukset, jotka ovat painijan aikaisemman oman tasonsa yläpuolella. Näistä lähtökohdista nostetaan joukkueen suorituksista muutama.

Jacob Caricato CAD 70kg on mennyt eteenpäin vahvasti. Tänään oli lähes täydellinen päivä. Vastustajat kaatuivat yksi toisensa jälkeen ylivoimaisella pistevoitolla. Jacob on tunnetusti tunnollinen harjoittelija, joten mallia kannattaa ottaa, kun tulokset puhuvat puolestaan.
jacob_caricato_2019

Akseli Erkkolalla SEN 65kg oli kesän aikana tärkeissä kisoissaan pieni aallonpohja. Nyt itsetunto kohollaan uusissa painoissa ja mies on sekä henkisesti, että fyysisesti valmiimpi.  Urheilu on kokonaisuus, jossa kaikkien osa-alueiden on oltava kunnossa, kun tulosta haetaan. Startti Mäkelänrinteen urheilulukiossa on antanut ammattimaisuutta ja nostetta harjoitteluun.
akseli_erkkola_2019

Taymi Kovraev paini 78 kiloisena sarjassa SEN 86kg hopealle. Voitti mm sarjan 86kg Suomen mestarin Saijad Rajain. Muutenkin päivä sujui hienosti ja katsomossa saatiin nähdä upeita suorituksia.
taymi_kovraev_2019

Charupot Phaophang CAD 54kg paini tänään vahvasti. Upea palomies ja perään hakanelson finaalivastustaja Luka Kajanteesta päätti päivän hienosti. Virheettömämpää tekemistä kuin aikoihin. Nuorilla painijoilla juuri virheiden vähentäminen tuo nopeimmin tulosta. Nyt kaikki meni nappiin.

Yhden suurimmista pommeista järjesti Aleksei Lisitsa , joka voitti KLL mestarin Saastamoisen. Aleksei seuraa Platon Yastebovin ja Arshavir Derakhshanifaran jalanjälkiä kohti kansallista kärkeä omassa sarjassan. Sarjan 30kg mestaruus tuli lopulta jopa selkeästi.
Lisitsa A 2019
Nikita Jakovlev ei voittanut sarjaansa CAD 42kg, mutta hän 2010 syntyneenä paini mahtavat kilpailut. Tuli voittoja itseään 2-3 vuotta vanhemmista painijoista. Nikita on mennyt kovaa vauhtia eteenpäin, joten ei olisi ihan mahdotonta, että hänetkin nähtäisiin KLL joukkueessa syksyn lopussa. Siellä ikäluokka on ala-aste, eli 2007 ja nuoremmat.