Treenit uudessa hallissa

  • heinäkuu 23, 2021

Tänään päästiin testaamaan mahdolliset puutteet uudessa salissa. Sali on vielä hiukan keskeneräinen, mutta silti jo varsin toimiva. Suojamattoalue vielä puuttuu, muita suojarakenteita, oheisharjoitteluvälineet kokonaan. Mutta kokemus oli mahtava. Painijoilla käytössä juoksusuora lämmittelyyn, loppuverryttelyyn, punttisali ja tietenkin painimolski oheisharjoitteluvälineineen.
urhea 3

Halli sisältää paljon uutta teknologiaa tai muuten vaan huippuurheiluun oleellisesti kuuluvia asioita. SIsään pääsee bussikortilla, kun tiedot on tallennettu tietokoneelle. Samalla kortilla aukeaa randomisti, joku kaappi, johon vaatteet ja laukut laitetaan treenin ajaksi. Treenin jälkeen samalla kortilla avautuu sama kaappi.

Jääpalakone ja ensiaputarvikkeet maton vieressä. Lääkäri- ja fyssaripalvelut löytyy rankennuksesta. Valmentajilla oma pukuhuone, suihku, wc ja tietokone työskentelyyn.
Urhea 1

Samassa rakennuksessa monta olympialajia rinta rinnan. Usean eri urheilulajin huiput kävelevät vastaan käytävillä. Yhteistyötä lisätään lajien kesken. Kannustetaan toisia. Talossa henkii huippu-urheilun tekeminen tavoitteellisesti ja laadukkaasti.

On hienoa olla tässä mukana painin valmentajana ja painiseurana. Hallin 4. kerroksen lajikirjoon kuuluu painin lisäksi judo, rytminen kilpavoimistelu, telinevoimistelu, koripallo, yleisurheilu. Lisäksi 200m2 kuntosali kaikille urhean lajeille. Kaiken huipentuma on yläkerran ARENA, jossa 1 500 istumapaikkaa ja tilaa kuudelle täyskokoiselle molskille. Siellä on myös seuraava Helsinki Open 27.-29.11.2021
Helsinki Openin jälkeen on kansainvälinen leiri 29.11.-2.12, jossa treeniryhmät 2005-09 ja 2004 ja sitä vanhemmat.
Arena