blockimage

Nassikkapainikoulut 4–7v

Tervetuloa mukaan nassikkapainiin! Nassikkapaini on monipuolinen, hauska ja kehittävä liikuntaharrastus noin 4-7-vuotiaalle lapselle. Helsingin Paini-Miesten nassikkapainikoulut ovat Mäkelänrinteessä, Jakomäessä, Myllypuron Liikuntamyllyssä ja Maunulan liikuntahallilla.

Seuralla on useita nassikkapainiryhmiä, joten vaihtoehtoja niin päivien, alueen ja kellonaikojenkin suhteen löytyy. Ryhmiin voi tulla mukaan myös kesken kauden. Ilmoittautua voi normaalisti, ilmoitamme teille erikseen, mikäli ryhmä on täynnä.

Uutena 2022 aloitettiin kokeiluna vanhempi-lapsi -nassikkapaini, jossa lapsen vanhempi/muu tuttu aikuinen voi liikkua lapsen mukana. Kynnys siirtyä nallepainista nassikkapainiin on todettu aika isoksi. Kun aikuinen pysyy mukana, on siirtymä helpompi. 2022 syksystä alkaen erillisiä vanhempi-lapsi -ryhmiä ei järjestetä, vaan kaikki nassikkapainiryhmät ovat avoimia myös vanhemmalle. Eli jokainen voi päättää oman lapsen kanssa itse, tuleeko vanhempi/muu tuttu aikuinen tunnille mukaan liikkumaan, vai onko lapsi ryhmän mukana ilman aikuista. Aikuinen voi olla  mukana koko kauden ajan tai vain alussa, kunnes lapsi tottuu ryhmään.

Nassikkapainin suositusikä on 4-7v.

Aikaisemmin mukana olleiden ei tarvitse ilmoittautua uudelleen uuteen kauteen, jos ryhmä ei ole vaihtunut. Ryhmänvaihto onnistuu omassa profiliissa MyClubissa. Jos vaihdat ryhmää, muista klikata myös edellinen ryhmä pois valikosta.

HUOM! Nassikkapainin kausimaksu sisältää myös harrastajalisenssin ja vakuutuksen. Ilmoittaudu ryhmään ensin MyClubin kautta. 1-2krt voi käydä kokeilemassa, onko nassikkapainiharrastus lapsen juttu. Kun päätätte jatkaa harrastusta ja olette maksaneet kausimaksun, rekisteröikää sitten lapsi tämän sivun alaosan ohjeen mukaisesti Suomisportiin. Seura ostaa hänelle lisenssin sekä vakuutuksen.

Mäkelänrinne

Urhean Nassikkapainikoulu 5-7v tytöille ja pojille
Urhea-halli, Mäkelänkatu 47

 • Ryhmä A Su klo 09.00-10.00
 • Ryhmä B Su klo 11.00-12.00

Mäkelänrinteen kausi alkaa su 8.1.2023

Harjoitustapahtumat ja muutokset ilmoitetaan MyClubin kautta. Rekisteröidy ryhmään MyClubissa. Ohjeet: ILMOITTAUDU MUKAAN

Jakomäki

Jakomäen Nassikkapainikoulu 5-7 -vuotiaille tytöille ja pojille
Jakomäen Painisali, Somerikkokuja 1 (entinen Helsingin Kristillinen koulu)

Sunnuntaisin klo 15.00-16.00

Jakomäen kausi alkaa su 8.1.2023

Harjoitustapahtumat ja muutokset ilmoitetaan MyClubin kautta. Rekisteröidy ryhmään MyClubissa. Ohjeet: ILMOITTAUDU MUKAAN

Myllypuro

Liikuntamyllyn Nassikkapainikoulu 4-7-vuotiaille tytöille ja pojille
Liikuntamyllyssä, Myllypuron metroaseman vieressä

Jos osallistujamäärä lisääntyy, voidaan ryhmät myöhemmin jakaa kahteen ikäryhmään, 4-5v ja 5-7v. Kausi aloitetaan kuitenkin ensin kaikki yhdessä.

 • Keskiviikkoisin klo 18.00-19.00

Aloituspäivä ke 11.1.2023

Harjoitustapahtumat ja muutokset ilmoitetaan MyClubin kautta. Rekisteröidy ryhmään MyClubissa. Ohjeet: ILMOITTAUDU MUKAAN

Maunula

Maunulan Nassikkapainikoulut 4-5v ja 5-7v tytöille ja pojille
Maunulan liikuntahalli, Maunulanmäki 3-5 (hissillä alas liikuntatiloihin)

 • Maunulan Nassikkapainikoulu 4-5v tytöille ja pojille
  Lauantaisin klo 12.00-13.00
 • Maunulan Nassikkapainikoulu 5-7v tytöille ja pojille
  Lauantaisin klo 13.00-14.00

Maunulan kausi alkaa La 7.1.2023

Kesken kaudenkin otetaan mukaan, jos ryhmissä on tilaa. Harjoitustapahtumat ja muutokset ilmoitetaan MyClubin kautta. Rekisteröidy ryhmään MyClubissa. Ohjeet: ILMOITTAUDU MUKAAN

ILMOITTAUTUMINEN RYHMIIN:

Ilmoittautuminen on avattu.

Kesken kauden voi myös tulla mukaan, jos tilaa on jäljellä. Ilmoittautukaa normaalisti. Ilmoitamme teille, mikäli ryhmä on täynnä. 

Katso ohjeet ilmoittautumiseen tästä: ILMOITTAUDU MUKAAN

Harjoitusmaksuun kuuluvan lisenssin/vakuutuksen lunastamisen ohje

Uutena aloittava harrastaja voi käydä 1-2krt kokeilemassa lajia veloituksetta ennen sitoutumista ja kausimaksun laskuttamista. Lisenssituotteet hankitaan vain painijoille, joilla kausimaksu näkyy MyClubissa maksettuna. Uutena harrastajana voit siis käydä lapsen kanssa kokeilukerrat ensin ja tehdä SuomiSport-rekisteröitymisen sen jälkeen, kun harrastuksen jatkuminen on varmaa.

Lisenssit ostetaan SuomiSport-järjestelmän kautta. Jotta voimme seurakäyttäjinä ostaa painijoille tuotteita heidän puolestaan, tulee heidän olla rekisteröityneenä SuomiSportiin Helsingin Paini-Miehet ry:n jäsenenä.

TOIMINTAOHJEET:

Kutsulinkki seuran jäseneksi: https://seurat.suomisport.fi/invite/7a3248a1-2b22-40d2-bde3-613bc8bf3a0a

 • Kirjaudu yllä olevan linkin kautta SuomiSportiin.
  Järjestelmään kirjaudutaan kertakoodilla, jonka voit tilata joko tekstiviestinä tai sähköpostina. Jos et ole aiemmin rekisteröitynyt SuomiSportiin, luo järjestelmä sinulle tilin, kun kirjaudut ensimmäistä kertaa.
 • Liitä nallepaini-, nassikkapaini- ja painikouluryhmissä harrastavat huollettavasi seuran jäseneksi.
  Jos huollettavasi ei ole vielä SuomiSportissa, luo hänelle oma tili valitsemalla kohta ”huollettavani, joka ei ole vielä SuomiSportissa”.
 • Jäsenpyyntö lähtee seuralle hyväksyttäväksi.

Hankimme lisenssin/vakuutuksen seuran jäseniksi liittyneille nallepaini-, nassikkapaini- ja painikouluryhmissä harrastaville lapsille, kun kausimaksu näkyy maksettuna.

SuomiSportiin rekisteröitymisen tai jäseneksi liittymisen ongelmissa voitte olla yhteydessä suoraan SuomiSportin asiakaspalveluun suomisport@olympiakomitea.fi.

blockimage