Ilmoittaudu mukaan

UUSI HARRASTAJA:
Eri harjoitusryhmien kuvaukset löytyy kotisivuilta kohdasta TULE PAINIMAAN. Eri ryhmien treeniajat löytyy kotisivuilta kohdasta Harjoitusajat.

MyClub: Seura on ottanut käyttöön MyClub järjestelmän, joka helpottaa tiedottamista, maksuliikennettä, treenikäyntien seurantaa ymv.

Uutena harrastajana aloita rekisteröitymällä MyClubiin. Tämä tapahtuu alla olevan rekisteröitymislinkin takaa kohdasta: Rekisteröi uusi jäsentili. Luo ensin MyClub-käyttäjä omalle sähköpostillesi. Sen jälkeen pääset valitsemaan harjoitusryhmän, johon haluat liittyä. Harjoitusryhmän valittuasi näet ryhmän harjoitukset MyClubin tapahtumakalenterissa ja voit merkitä osallistumisesi tuleviin harjoituksiin.
ALOITA REKISTERÖITYMINEN: MyClub rekisteröityminen

Myclub-palvelun käyttöohjeita löydät täältä.

AIKAISEMMIN MUKANA OLLUT HARRASTAJA:
TOIMINTAOHJEET:
a) Jos jatkatte samassa ryhmässä, mikä teillä on MyClubissa merkattu, ei tarvitse tehdä yhtään mitään
b) Jos jatkatte toisessa ryhmässä, vaihtakaa MyClubissa kohdasta ryhmät ryhmä mihin ilmoittaudutte.
c) Jos ura tässä vaiheessa on paketissa, lähettäkää siitä email osoitteeseen: juha.westerlund@cramo.com
Juha poistaa teidät meidän systeemistä.

Seurassa painivalla jäsenellä on oikeus Jakomäen kuntosalin käyttöön klo 09.00-22.30 poislukien varatut ryhmäharjoitteluajat.

SEURAN JÄSENYYDET:
Kaikkiin harjoitusmaksuihin sisältyy SEURAN VARSINAINEN JÄSENYYS.
EI AKTIIVIPAINIJAT, HUOLTAJAT, PAINIJOIDEN VANHEMMAT, voivat liittyä myös seuran a) kannatusjäseneksi tai b) varsinaiseksi jäseneksi. Merkatkaa tällöin MyClubiin JÄSENTASOKSI vanhempi/huoltaja.

KANNATUSJÄSENYYS maksaa 15€ hintaan/vuosi. Kannatusjäsenellä on oikeus osallistua seuran yleisiin kokouksiin ja heillä on oikeus saada maksutonta palvelua matkajärjestelyihin painijoiden kilpailuihin kotimaassa ja ulkomailla.

SEURAN VARSINAINEN JÄSENYYS maksaa 30€/vuosi. jolloin edellämainittujen lisäksi hänellä on oikeus käyttää Jakomäen kuntosalia. Jäseneduista tarkemmin täällä.

Koska MyClubin JÄSENTASO vanhempi/huoltaja ei erottele 15€ ja 30€ jäsenyyttä, lähetä vielä email Niko Kettuselle
niko.paini@outlook.com ja kerro kummasta jösenyydestä on kysymys.

Tiedustelut: Hannu Rantala hannu@painimiehet.fi