Ilmoittaudu mukaan

UUSI HARRASTAJA

Tutustu ensin ryhmiin, jotta tiedät mihin haluat ilmoittautua. Eri harjoitusryhmien kuvaukset ja harjoitusajat löytyvät sivuvalikon kohdasta RYHMÄT tai tämän sivun alaosasta (skrollaa alas).

  • Kaikkiin ryhmiimme voi ilmoittautua mukaan myös kesken kauden. Jos ryhmässä ei ole juuri sillä hetkellä tilaa, olemme teihin erikseen yhteydessä ilmoittautumisen jälkeen.
  • Kaksi ensimmäistä harjoituskertaa ovat uudelle harrastajalle ilmainen kokeilujakso. Kokeilukerrat koskevat harrastajia, jotka eivät ole aiemmin olleet mukana seuran toiminnassa. Kokeilemassa voi käydä yhdessä ryhmässä. Tee ryhmään ilmoittautuminen, vaikka tulisit vasta kokeilemaan. Tiedot poistetaan, jos ei jatka kokeilukertoja pidemmälle.

Onnistuneesta ilmoittautumisesta ei tule erillistä vahvistusviestiä sähköpostiin. Kun olet tehnyt ilmoittautumisen alla olevan ohjeen mukaisesti, olet ryhmässä.

NÄIN ILMOITTAUDUT RYHMÄÄN
  1. Linkki rekisteröitymisen aloittamiseen: MyClub rekisteröityminen. Valitse kohta ”rekisteröi uusi jäsentili”.
  2. Luo ensin MyClub-käyttäjä sähköpostille, jolla haluat hallinnoida käyttäjätunnustasi.
  3. Seuraavaksi sivusto kysyy henkilön ikää. Mikäli täytät rekisteröitymistä lapsesi puolesta, valitse yli 13v. Pääset seuraavassa vaiheessa täyttämään osallistujan tiedot (eli lapsesi tiedot) ja voit merkitä itsesi sitten hänen huoltajakseen. Jos haluat antaa lapselle luvan hallinnoida käyttäjätunnusta myös itse, voit rekisteröitymisen jälkeen lisätä tilille useampia hallinnoijia. Katso siihen ohjeet täältä: MyClub ohjeet/vanhemmat. Yli 13v nuori voi täyttää rekisteröitymisen itsenäisesti, sitä nuoremmalle rekisteröinnin tekee aina aikuinen.
  4. Täytä jäsentietolomakkeelle toimintaan mukaan ilmoittautuvan henkilön tiedot ja alaikäisillä myös huoltajan tiedot. Täytä kaikki tiedot huolellisesti.
  5. Valitse harjoitusryhmä, johon haluat liittyä. Sinun tulee valita jokin tarjotuista ryhmistä (esimerkiksi ”Maunulan nallepaini A”). Valitse vain se ryhmä, johon olet ilmoittautumassa. Harjoitusryhmän valitsemalla liityt kyseiseen ryhmään ja pääset näkemään ryhmän harjoitukset MyClubin tapahtumakalenterissa sekä ilmoittautumaan tapahtumiin.
  6. Klikkaa tallenna ja vahvista näin rekisteröityminen. Olet nyt ilmoittautunut ryhmään, jonka valitsit!
  7. Katso tapahtumakalenterista ryhmän tulevat harjoitukset ja merkitse osallistumisesi harjoituksiin klikkaamalla osallistun/en osallistu. Näin valmentaja tietää milloin olet tulossa paikalle.

Myclub-palvelun käyttöohjeita löydät täältä.

AIKAISEMMIN MUKANA OLLEEN HARRASTAJAN UUDELLE KAUDELLE ILMOITTAUTUMINEN / RYHMÄN VAIHTO

a) Jos jatkatte samassa ryhmässä, joka teillä on MyClubissa valittuna, ei kauden vaihtuessa tarvitse tehdä yhtään mitään.

b) Jos jatkatte toisessa ryhmässä, vaihtakaa ryhmää klikkaamalla MyClubissa profiilin asetuksissa kohdasta ”ryhmät” uusi ryhmä mihin olette ilmoittautumassa. Muista klikata itsesi samalla pois aiemmasta ryhmästä.

c) Jos ura tässä vaiheessa on paketissa, klikatkaa MyClubista ”pyydä jäsentilin poistoa” tai lähettäkää email osoitteeseen: hannu@painimiehet.fi, jotta saamme teidät poistettua seuran järjestelmistä.

Seurassa painivalla jäsenellä on oikeus Jakomäen kuntosalin käyttöön klo 09.00-22.30 poislukien varatut ryhmäharjoitteluajat.

SEURAN JÄSENYYDET:
Kaikkiin harjoitusmaksuihin sisältyy SEURAN VARSINAINEN JÄSENYYS.
EI-AKTIIVIPAINIJAT, HUOLTAJAT, PAINIJOIDEN VANHEMMAT, voivat liittyä myös seuran a) kannatusjäseneksi tai b) varsinaiseksi jäseneksi. Merkatkaa tällöin MyClubiin JÄSENTASOKSI vanhempi/huoltaja.

KANNATUSJÄSENYYS maksaa 15€ hintaan/vuosi. Kannatusjäsenellä on oikeus osallistua seuran yleisiin kokouksiin ja heillä on oikeus saada maksutonta palvelua matkajärjestelyihin painijoiden kilpailuihin kotimaassa ja ulkomailla.

SEURAN VARSINAINEN JÄSENYYS maksaa 30€/vuosi. Jakomäen kuntosalin käyttöoikeus maksaa 60€/6kk ja sisältää kyseisen vuoden jäsenyyden. Jäseneduista tarkemmin täällä.

Koska MyClubin JÄSENTASO vanhempi/huoltaja ei erottele 15€ / 30€ jäsenyyttä, lähetä vielä email hannu@painimiehet.fi ja kerro mistä jäsenyydestä on kysymys.

Tiedustelut: Hannu Rantala hannu@painimiehet.fi

 

HARJOITUSRYHMÄT

Ryhmiä paikoissa: Mäkelänrinne, Maunula, Liikuntamylly

Ryhmiä paikoissa: Mäkelänrinne, Maunula, Liikuntamylly, Jakomäki

Ryhmiä paikoissa: Mäkelänrinne, Maunula, Liikuntamylly, Jakomäki

Ryhmän harjoituspaikka: Mäkelänrinne

Ryhmän harjoituspaikat: Mäkelänrinne ja Maunula

Ryhmän harjoituspaikat: Mäkelänrinne ja Maunula

Ryhmän harjoituspaikka: Mäkelänrinne

Ryhmän harjoituspaikka: Mäkelänrinne, Maunula ja Jakomäki

Ryhmän harjoituspaikat: Mäkelänrinne ja Maunula

  • WRESTFIT (kunto- ja kehonhallintatreeniä kamppailijoiden tyyliin)

Ryhmän harjoituspaikka: Mäkelänrinne

Ryhmiä paikoissa: Jakomäki

Ryhmän harjoituspaikka: Mäkelänrinne

TERVETULOA MUKAAN!