TÄHTIAPAINIT taas käynnissä

  • helmikuu 11, 2022

Tiukoin reunaehdoin TÄHTIPAINIT saivat taas luvan jatkua. Maunulan tapahtumasta täytyy kiittää kaikkien seurojen edustajia, koska otitte hyvin huomioon annetut ohjeet. Salissa ollut henkilömäärä vaihteli illan kuluessa 50-60 välillä kun osanottajia oli nyt yhteensä 84. Paljoa ei siis ole mahdollisuus olla enempää. Jos kaikki ilmoittautuneet olisivat olleet paikalla, niin lukemat olisivat olleet rajoilla (66)

Hienoja painiesityksiä nähtiin jälleen. Kaksi uutta TÄHTIPAINIMESTARIMITALISTIA näkivät jälleen päivänvalon kun Baqi Abbassoy ja Beni Grönfors saavuttivat maagisen 35 pisteen rajan.

Helsingin HAKA ja HPM Jakomäki kilpailevat ainakin näillä näkymin tiukimmin kevään pokaalista. HPM Jakomäki sai 38 pistettä ensimmäisestä osakilpailusta ja Helsingin HAKA vain pisteen vähemmän. Kolmantena tulee HPM DEF 18 pisteellään. Kahden kärjelle ei näy muita haastajia. HPM Maunulasta sitä veikattiin, mutta antoivatko liikaa tasoitusta ehti ensimmäisesssä kisassa. Maunula majailee ensimmäisen kisan jälkeen 7. sijalla 11 pisteellään.

Piristävää oli Lahden Ahkeran vierailu kisoissamme. Toivotaan, että kokemus oli sellainen, jotta kannattaa tulla uudelleen.
Tähtipainit sponsoroi   lingonberry-island

Järjestäjät miettivät seuraavan kisan siirtämistä Jakomäen salille. SIinä on paljon plussaa, joskin on jotain miinuksiakin. Mutta ainakin yksi kerta kokeillaan, koska
– rakennuksessa 2 painisalia
– 4 molskia
– kaikki osanottajat melkein kerralla voidaan ottaa sisään

Lukkopainisalissa on 2 kpl 6 x 6m mattoja, jossa voisivat painia aloittelijat ja pienimmät kokelaat
Painisalin koko on 11 x 17m jonne mahtuisi 2 kpl 8x8m molskia. SIellä voisi painia isommat kokelaat ja tähdet.