Sulin 8. USA:ssa

• huhtikuu 13, 2019

13.4.2019, New York, USA

Artturi Sulin oli kadettien maajoukkueen mukana yhdessä USA:n kovatasoisimmista kadettiturnauksista. Maita oli 20 ja osanottajamäärästä ei ole tietoa. Kaikkien ulkomaalaisten joukkueiden oleskelut 10 päivän aikana maksaa USA:n Painiliitto. La ja Su on kilpailut ja sen jälkeen viikon leiri. Panostusta siis on sielläpäin tähän ikäluokkaan.

Lauantaina painittiin Journeyman turnaus. Suomalaisita JäVo:n Eemeli Ruusila paini sijalle 7. voittaen 2 ottelua ja häviten 2. Artturi Sulin paini sijalle 8. ja LA:n Miko Elkalan sijoitus oli 11.

Aikaero haittasi jonkin verran ensimmäistä kisapäivää. Sunnuntaina USA:n eri joukkueet kohtaavat ulkomaisista joukkueista kootut yhdistelmät DUAL MEETissä. SIinä tullee 3-4 ottelua jokaiselle. Katsotaan ovatko pojat paremmin hereillä