Said Hossini mitaleille UWW turnauksessa

  • huhtikuu 2, 2023

Said Hossini paini 4 ottelua K. Palusalu UWW turnauksessa Tallinnassa viikko Tallin Openin jälkeen. Said voitti ensimmäisellä kierroksella puolalaispainijan Fabian Niedzwiedzkin ylivoimaisella pistevoitolla 10-0.

Toisella kierroksella tuli vastaan georgilainen Sandro Sardanashvili. Georgilainen hallitsi ottelua vaikka ottelun pisteet pysyivät maltillisina. Georgilainen voitti lopulta 2-0. Sardanashvili on paininut Georgian world cup joukkueessa, joten ihan kova tekijä.

Kolmannessa otttelussa semifinaalissa vastaan asettui Sveitsiläinen Marc Dietsche. Ennakkoon oletettiin, että hyvällä painilla Said voisi sveitsiläisen voittaa, mutta toisin kävi. Alun tarkastelujen jälkeen sveitsiläinen meni menojaan nilkkarullaillaan 10-0. Hieman se oli pettymys.

Pronssiotteluun tuli vastaan Saksan  Dewar Stier. Ottelu päättyi iloisissa tunnelmissa Saidin 7-2 pistevoittoon. Taisi olla Saidin ensimmäinen UWW turnauksen palkintosija. Siitä se lähtee.
Said Hossini Palusalu 2023

TÄSTÄ ON HYVÄ JATKAA
Said Hossini vaihtoi U23 MM kisojen jälkeen sarjaa 65kg:stä sarjaan 70kg. Vieläkän ei kuitenkaan paino ole noussut yli 70kg ja sen kanssa on nyt tehtävä jatkossa enemmän töitä. Ollakseen kilpailukykyinen sarjaan 70kg, pitäisi normaalipainojen olla siellä 73-74kg. Sitä nyt lähdetään työstämään.

U23 MM kisoissa tuli vastaan sarjan ykkönen ja kolmonen. Se masensi Saidia ja vei motivaatiota tulevaisuudesta. Toivottavasti tämä turnaus osoitti, että hommaa kannattaa jatkaa. Työtä, työtä ja vielä kerran työtä. Kotisalin otteluissa tulee antaa kaikkensa, eikä vain ulkomaan leireillä.