Rajavyöhykkeellä

  • lokakuu 2, 2021

HPM kävi bussilastillisen kanssa Itä-Suomen mestaruuskilpailuissa Simpeleellä. Marja-Liisa Kirvesniemi jäi näkemättä, mutta muuten matka oli tekemisen arvoinen. Matkassa oli 36 painijaa ja vanhempia toistakymmentä.

Kultamitaleja tuli kaikkiaan 20 kpl. Moni paini kahdessa sarjassa ja muutama sai jopa 7 ottelua. Siis hyvä harjoitusreissu. Muutama painija pääsi painimaan kisoissa nyt vasta ensimmäistä kertaa vuonna 2021. No parempi myöhään kuin ei silloinkaan.

Seura on päättänyt kahlata kaikki mahdolliset kilpailut syksyn aikana, koska niin monia kilpailuja on peruttu.

Kiinnostavia otteluita nähtiin useita. Onni Lahikainen nostetaan toistamiseen estradille. Ensimmäinen voitto HWJ:n Ramin Yousefinista. Täälläkin kertaa ottelu oli tasainen, mutta Onni paini nyt tarkemmin tilanteet loppuun asti.

Platon Yastrebov kävi kaikkiaan 7 ottelua ja voitti kaikki ottelunsa kahdessa eri ikäluokassa. Muutamia tosi hyviäkin päänahkoja.

Tytöt voittivat kuudesta sarjasta peräti viisi ja osoittivat jälleen hyvää joukkuehenkeä. Valmentaja Hanna kävi ottamassa myös omansa kultamitaleista ja näytti valmennettavilleen sitä parasta esimerkkiä taistelusta.

Lukuisia muitakin kultamitalisteja ja hyviä suorituksia oli ja uusin tulokas tähän meidän kilpailuryhmään Samuli Arpiainen osoitti kuuluvansa joukkoon. Paini kaksi hienoa voittoa ja paini mestaruudesta ennakkoluulotomasti Emirhan Albayrakin kanssa.