blockimage

Myllypuron painikoulu

Myllypuron Painikoulu harjoittelee kahdesti viikossa. Tämän lisäksi suositellaan monipuolista omatoimista liikuntaa. Ryhmän painijat kilpailevat kuukausittain aloittelijoiden TÄHTIPAINEISSA, heti kun kokemusta on riittävästi. Noin puolet painikoululaisista on aloittanut painin nassikkapainista ja puolet aloittavat suoraan painikoulusta.

Ryhmä tavoitteena on fyysisen ja motorisen monipuolisuuden lisääminen. Painikoulussa aloitetaan varsinainen painitekniikan opetteleminen.

KEVÄTKAUDEN 2019 HARJOITUKSET alkaen 8.1.2019 Tiistaina
Tiistai ja Torstai klo 17.00-18.20.

Kausi päättyy toukokuun lopussa

VANHEMPAINILTA

POIKKEUKSET:
Liikuntamyllyn painisali, To 18.04.2019 17:00 – 18:30, ei harjoituksia
Liikuntamyllyn painisali, Ti 30.04.2019 17:00 – 20:00, ei harjoituksia
Liikuntamyllyn painisali, To 30.05.2019 17:00 – 18:30, ei harjoituksia

OMA RYHMÄ / VIERAILU
Olemme tarkoituksella asettaneet 3 painikoulun treenit eri viikonpäiville, jotta olisi mahdollista käydä paikkaamassa poissaoloja toisissa ryhmissä. Samoin koko harrastukselle voi olla rajoitteena, ettei missään ryhmässä molemmat treeniajat sovi. Tällöin voi käydä kahta eri ryhmää ja koota kaksi treeniä viikkoon. Jokaisen tulee kuitenkin ilmoittautua yhteen pääasialliseen ryhmään ja ilmoittaa vierailun tapahtuessa valmentajalle mistä ryhmästä vierailee.

PAINIKOULUJEN YHTEISTREENIT
Painikouluille uutena tulee PAINIKOULUJEN yhteistreenit kerran kuukaudessa tai useammin. Periaatteessa hostina toimii syksyn  aikana jokainen painikoulu kerran. Eli kaikki 4 painikoulua treenaavat 4 kertaa kevään aikana yhdessä ja kaikki valmentajat ovat paikalla. Harjoituksen suunnittelee hostryhmän valmentaja.

YHTEISHARJOITUSAJAT ja PAIKAT

Loput yhteisharjoitukset tulee myöhemmin, mutta näin tässä kauden alussa kun Maunula ja Liikuntamylly on vielä kiinni

TÄHTIPAINIT
Keväällä järjestetän taasen 4 TÄHTIPAINIKILPAILUA ja muutamia salikisoja. SALIKISAT ovat kilpailuihin ensimmäisiä kertoja osallistuvia. Salikisoista ohjataan TÄHTIPAINEIHIN, kun taidot sinne alkavat riittää. Päivämäärät TÄHTIPAINEISTA TULEVAT kohtaan TÄHTIPAINIT.

ILMOITTAUDU MUKAAN