blockimage

Maunulan painikoulu

HARJOITUSPAIKKA: Maunulan Liikuntahalli, Maunulanmäki 5
Maunulan Painikoulu on  harjoitellut syksyn ajan kerran viikossa, koska painijoita on ollut pieni määrä ja toinen harjoitsuaika ei sopinut sillekään määrälle. Keväällä pyritään menemään normaaliin painikoulusysteemiin, jossa on kaksi harjoitusta. Se ei kuitenkaan estä osallistumasta koko toimintaan, jos pystyy osallistumaan vain kerran viikossa. Suunnitellut harjoitusajat ovat Ke klo 17.30-19.00 ja Pe klo 17.00-18.15. Maunulan tyttöpainikoulu harjoittelee samoilla ajoilla. Toimintaa yhdistetään tarpeen mukaan. Minimissään alkuverryttely on yhteinen.

Tämän lisäksi suositellaan monipuolista omatoimista liikuntaa. Ryhmän painijat kilpailevat kuukausittain aloittelijoiden TÄHTIPAINEISSA, heti kun kokemusta on riittävästi. Noin puolet painikoululaisista on aloittanut painin nassikkapainista ja puolet aloittavat suoraan painikoulusta.

Ryhmä tavoitteena on fyysisen ja motorisen monipuolisuuden lisääminen. Painikoulussa aloitetaan varsinainen painitekniikan opetteleminen

PAINIKOULUN KEVÄTKAUDEN HARJOITUKSET alkaen Pe 11.1  klo 17.00 – KAUSI PÄÄTTYY toukokuun lopussa.

POIKKEUKSET:


PERUUTETUT VUOROT:
Maunulan painisali, La 20.04.2019

OMA RYHMÄ / VIERAILU
Olemme tarkoituksella asettaneet 3 painikoulun treenit eri viikonpäiville, jotta olisi mahdollista käydä paikkaamassa poissaoloja toisissa ryhmissä. Samoin koko harrastukselle voi olla rajoitteena, ettei missään ryhmässä molemmat treeniajat sovi. Tällöin voi käydä kahta eri ryhmää ja koota kaksi treeniä viikkoon. Jokaisen tulee kuitenkin ilmoittautua yhteen pääasialliseen ryhmään ja ilmoittaa vierailun tapahtuessa valmentajalle mistä ryhmästä vierailee.

 

TÄHTIPAINIT
Kevään tavoitteeksi Maunula voisi laittaa TÄHTIPAINIPOKAALIN voittamisen. Tämä on tapahtunut viimeksi 4 vuotta sitten nykyisten DEF junnujen toimesta. Maunulan pojat ovat kasvavassa määrin osallistuneet syksyn aikana tähtipaineihin. Pieni lisäsitoumus voisi kantaa hedelmää joukkuekisan voiton myötä. Valmentaja Marko Tuokko on tuonut lisäryhtiä ryhmän toimintaan. Pitkä kokemus painista on auttanut asiassa.

ILMOITTAUDU MUKAAN