blockimage

Maunulan painikoulu

HARJOITUSPAIKKA: Maunulan Liikuntahalli, Maunulanmäki 5
Maunulan Painikoulu harjoittelee kaksi kertaa vikossa. Harjoitusajat ovat
Ke klo 17.00-18.30 ja
Pe klo 17.00-18.30

Maunulan tyttöpainikoulu harjoittelee samoilla ajoilla. Toimintaa yhdistetään tarpeen mukaan. Minimissään alkuverryttely on yhteinen.

Ryhmän painijat kilpailevat kuukausittain aloittelijoiden TÄHTIPAINEISSA, heti kun kokemusta on riittävästi. Osa käy jo ikäkausikilpailuissakin, joka on seuraava kilpailutaso. Noin puolet painikoululaisista on aloittanut painin nassikkapainista ja puolet aloittavat suoraan painikoulusta.

Ryhmä tavoitteena on fyysisen ja motorisen monipuolisuuden lisääminen. Painikoulussa aloitetaan varsinainen painitekniikan opetteleminen

PAINIKOULUN Kevätkauden harjoitukset alkavat  Ke 8.1.  klo 17.00.
– KAUSI PÄÄTTYY toukokuun lopussa

 HARJOITUKSET löytyvät MyClubista ja myös listattuna alla


MyClub:
Jokaisen painijan tulee rekisteröidä MyClubiin. Siihen on linkki harjoituksiin ILMOITTAUTUMISSIVULLA. Käytämme tämän kauden näitä vielä rinnakkain, mutta keväällä enään vain MyClubia.

POIKKEUKSET:

PERUUTETUT VUOROT:

VALMENTAJA: Ruzi Abbassoy, kotoisin Azerbaijanista. Asunut Suomessa yli 10 vuotta ja osaa hyvin suomea.

OMA RYHMÄ / VIERAILU
Olemme tarkoituksella asettaneet 3 painikoulun treenit eri viikonpäiville, jotta olisi mahdollista käydä paikkaamassa poissaoloja toisissa ryhmissä. Samoin koko harrastukselle voi olla rajoitteena, ettei missään ryhmässä molemmat treeniajat sovi. Tällöin voi käydä kahta eri ryhmää ja koota kaksi treeniä viikkoon. Jokaisen tulee kuitenkin ilmoittautua yhteen pääasialliseen ryhmään ja ilmoittaa vierailun tapahtuessa valmentajalle mistä ryhmästä vierailee.

 

TÄHTIPAINIT
Jokaisella kaudella on 4 tähtipainikilpailua, joka on aloittelijoiden kilpailu ja ensimmäinen kosketus kilpaurheiluun painissa.
Henkilökohtaisen kilpailun lisäksi tähtipaineissa kisataan joukkuekilpailua ja joka kauden 4 osakilpailun jälkeen pokaalin saa eniten pisteitä saanut joukkue.

ILMOITTAUDU MUKAAN