blockimage

Painin HARRASTERYHMÄ 18-55v

HPM:n HARRASTERYHMÄ eli nk. KUNTOPAINI on ollut Etelä-Suomen aktiivisimpia ja joka treeneissä käy 8 – 20 osallistujaa.

Harrastajien ikähaitari on ollut 18-55v. Treeneissä käy sekä miehiä, että naisia. Tausta kävijoillä on kirjava; on kävijöitä duunareista tohtoreihin, enemmän painineista lajin vasta löytäneisiin. Kaikille on kuitenkin tässä hyväntuulisessa porukassa löytynyt oma paikka matolta.

Itse treeneissa harjoitellaan tehokkaasti, mutta hyvällä fiiliksellä. Normaaliin treeniin kuuluu lämmittely, kuntopiiri tai kehonpainoharjoituksia, tekniikka-osuus, taistelutilanteita sekä muutama sparri-ottelu.

HARRASTERYHMÄ treenaa kevät- ja syyskaudella kolme kertaa viikossa. Kesäisinkin on treenit kerran viikossa.

Rohkeasti mukaan kokeilemaan miten hauska ja monipuolinen laji paini on kuntoilumielessäkin!

KEVÄTKAUSI ON ALKANUT. Tervetuloa mukaan


Varusteet

Treeneissä harjoitellaan yleensä t-paidassa tai collegaidassa sekä shortseissa tai verryttelyhousuissa. Tärkeää on ettei vaatteissa ole vetoketjuja jotka voivat naarmuttaa toisia.

Kannattaa ehdottomasti hankkia painitossut. Sisäpelitossuissa ja vastaavissa on liikaa pitoa ja korkoa ja tossu saattaa tarrata pehmeään mattoon ikävin seurauksin. Painitossuja saa kohtuulliseen hintaan hyvin varustetuista urheiluliikkeistä (esim. Budget Sport, Puhoksen Intersport) tai kamppailulajien erikoisliikkestä kuten FIN BUDO BEST tai TJJS Kamppailuvaruste ja niitä voi myös tiedustella seuralta.

Vakuutukset

Kukin harrastaja vastaa itse omista vakuutuksistaan.

Hinnat

Kevätkausi 2020: 145 euroa, sisältää kolme treeniä viikossa

ILMOITTAUDU MUKAAN