blockimage

Jakomäen painikoulu

Jakomäessä on kaksi painikoulu. Toisessa valmennuskieli on suomi ja toisessa tsetsen. Painikoulut harjoittelevar kahdesti viikossa. Tämän lisäksi suositellaan monipuolista omatoimista liikuntaa. Ryhmän painijat kilpailevat kuukausittain aloittelijoiden TÄHTIPAINEISSA, heti kun kokemusta on riittävästi.

Painikoulu 1 valmentaja Anvar Suviniitty. (suomenkielinen)
Painikoulu 2 valmentaja Zaur Tutuev. (tsetseeninkielinen)

Ryhmä tavoitteena on fyysisen ja motorisen monipuolisuuden lisääminen. Painikoulussa aloitetaan varsinainen painitekniikan opetteleminen.

PAINIKOULU 1, suomenkielinen: Kevätkausi 2019 alkaa pe 11.1.2019 ja päättyy toukokuun lopussa
Su klo 16.00-17.30 Jakomäki
Pe klo 17.00-18.20 Jakomäki

PAINIKOULU 2, waynakhkielinen: Kevätkausi 2019 alkaa lauantaina 12.1 ja kausi päättyy toukokuun lopussa.
Ma 18.30-20.00
To 19.00-20.30
La 14.00-15.30

POIKKEUKSET
TÄHTIPAINIPÄIVINÄ EI OLE TREENEJÄ

OMA RYHMÄ / VIERAILU
Olemme tarkoituksella asettaneet 3 painikoulun treenit eri viikonpäiville, jotta olisi mahdollista käydä paikkaamassa poissaoloja toisissa ryhmissä. Samoin koko harrastukselle voi olla rajoitteena, ettei missään ryhmässä molemmat treeniajat sovi. Tällöin voi käydä kahta eri ryhmää ja koota kaksi treeniä viikkoon. Jokaisen tulee kuitenkin ilmoittautua yhteen pääasialliseen ryhmään ja ilmoittaa vierailun tapahtuessa valmentajalle mistä ryhmästä vierailee.

PAINIKOULUJEN YHTEISTREENIT
Painikouluille uutena tulee PAINIKOULUJEN yhteistreenit kerran kuukaudessa tai useammin. Periaatteessa hostina toimii syksyn aikana jokainen painikoulu kerran. Eli kaikki 4 painikoulua treenaavat 4 kertaa kevään aikana yhdessä ja kaikki valmentajat ovat paikalla. Harjoituksen suunnittelee hostryhmän valmenta

PAINIKOULUJEN YHTEISTREENIT

TÄHTIPAINIT
Keväällä järjestetän taasen 4 TÄHTIPAINIKILPAILUA ja muutamia salikisoja. SALIKISAT ovat kilpailuihin ensimmäisiä kertoja osallistuvia. Salikisoista ohjataan TÄHTIPAINEIHIN, kun taidot sinne alkavat riittää. Päivämäärät TÄHTIPAINEISTA TULEVAT kohtaan TÄHTIPAINIT.

ILMOITTAUTUMINEN  on auki – varaa paikkasi ajoissa: ILMOITTAUDU MUKAAN