Eetu Teräväinen ja Mila Järvinen SM -mitaleille

• joulukuu 8, 2012

Eetu Teräväinen (42kg) ja Mila Järvinen (51kg) olivat SM -kisojen avauspäivän HPM mitalistit. Eetu oli ensimmäisissä kisoissa ja saavutti heti mitalin. Matkalla joutui venymään. Avauskierroksella asettui heti vastaan Waltteri Latvala. Toisella kierroksella Eetu voitti seurakaveri Leo Westerlundin ja filaaliin pääsystä. Finaaliin pääsystä kaatu Tampereen KooVeen Sami Arrasvuori. Ensimmäinen ja kolmas ottelu olivat todellisia trillereitä ja sen vuoksi onkin nyt makoisaa nauttia saavutuksesta. Finaaliottelussa Joonas Mört oli tutun vahva ja vei kultaa Turkuun.

2012EetuSM

Mila Järvinen paini jälleen mitaleille sarjassa 51kg. Tämä oli Milan neljäs SM -mitali. SM pisteitä Mila on tuonut seuralle ikäänsä nähden kunnioitettavat 30. Tässä tilastossa Mila nousi kautta aikojen 26. sijalle ja naissukupuolen edustajista jo kakkoseksi.

Sarjassa 42kg Leo Westerlund paini aivan loistavat kisat. Leo oli 38kg normaalipainoillaan molskilla itseään 4-6kg painavampia vastaan. Otti yhden todella kovan päänahan, kun
VVV:n Waltteri Latvalan joutui toistamiseen tyytymään tappioon HPM:n painijalle. Leo tulee vielä. Koossa on jo 4 KLL mestaruutta. Ensi vuonna painot alkavat olla jo kohdillaan
tähän sarjaan. Samassa sarjassa Jere Syrjälä sijoittui 15:sta

Sarjassa 46kg Rasmus paini myöskin yhdet parhaat ottelunsa kautta aikojen. Arpatuuri oli vain kova ja sarjan kaksi kovinta tuli heti kättelyssä vastaan. Siitä huolimatta voitto
VVV:n Samu Rajakankaasta oli lähellä.

Anvarin ryhmä on ottanut askeleen eteenpäin ja tulollansa on lahjakkaita 32-38kg poikia,  joista osa jo pääsee seuraaviin mittelöihin painonsa puolesta. SM kisoissahan alin sarja