4 kultaa Kullo Koiv Memorial turnauksesta

• huhtikuu 22, 2023

Painijamme saavuttivat 4 kultaa 22.4. painitussa Kullo Koiv Memorial turnauksessa Eestin Viljandissa. Suurimmat probsit annetaan tällä kertaa Joona Junilalle, joka paini yhdistetyssä U17 , U20 ja seniorisarjat.  Joona voitti kaikki ja melko selvällä ylivoimalla. Finaalissa tuli vastaan tuttu 2 vuotta vanhempi lliettualainen Titas Pijoraitis, jonka Joona voitti vuosi sitten PM kisoissa 5-4. Nyt Liettualainen oli omassa lohkossaan voittanut Georgilaisen, joten odotettiin tiukaa finaalia. Toisin kuitenkin kävi. Joona oli fyysisesti paljon parempi ja teki kolme hienoa slybyetä, joilla meni vastustamattomasti 6-0 voittoon.
Joona J

Sarjassa U15 52kg Daniil Korotkov paasi alkukierroksella helpolla, mutta sitten toisessa ottelussa vastus koveni. LIettualaisen kanssa piti oikein painia. Daniil ei pystynyt pitämään 4-0 johtoaan toisessa erässä kun liettualainen tuli kovaa päälle. tilanne tilanteelta tilanne tasoittui, harmiksi vielä Daniilin omien yritysten kautta. Lopulta aikaa oli enään 9 sekuntia ja Liettualainen johti 6-4. Jostain Daniil kaivoi vielä yhden kunnon ponnistuksen ja tasoitti kolme sekuntia ennen loppua ja voitti viimeisellä suorituspisteellä.
Daniik K

Sarjassa U15 62kg Onni Lahikainen ei oikeastaan joutunut painimaan täysillä missään ottelussaan. Sen verran ylivoimainen hän oli kaikissa neljässä ottelussaan. Eestin mestarikin kaatui alle minuutissa,
Onni Viljandi

Sarjassa U16 68kg Andrii Feoktistov otti mestaruuden voitettuaan kaikki 4 otteluaan. Jo toisella kieroksella tuli vastaan seurakaveri Nikita Jakovlev ja näin pojat eivät päässeet finaaliin. Andrii jatkoi koko matkan hyviä otteita ja mikä teki tästä kisasta onnistuneimman Andriin kohdalla. Tarvittava tekniikka on hallussa, nopeutta on ja myös voimaa. NYT Andrii teki minimaalisen vähän virheitä.