Lucia Cup

  • joulukuu 7, 2019

Luciacupen 2019, Stenhamra

Kävimme viikonloppuna Tukholmassa sukuloimassa ja samalla reissulla päätimme osallistua paikalliseen Luciacupen nimiseen painiturnaukseen. Olimme tulossa painimaan vapaata, mutta paikan päällä selvisikin, että tänään painitaan Gregoa.
Ensimmäinen matsi Oskarilla menikin muistellessa, miten niskalenkkiä puolustetaan ja ottelu päättyi pistetilanteessa 4-8 selätystappioon. Seuraavaa vastustajaa onnistuttiin jo viemään Oskarin keksiessä vahvat sylille menot alakautta. Matsin ollessa Oskarin eduksi 6-0 onnistui vastustaja heittämään Oskarin niskalenkistä, jota Oskar lähti hyvin puolustamaan, mutta tuomari vihelsikin pelin poikki ja matsista jälleen selätystappio.

Prossiotteluun siis ja hyväksitodetulla alakautta sylille syöksyllä vastustaja mattoon ja matosta lopulta Oskarille selätysvoitto. Mukana kilpailuissa oli myös Viipurin voimailijoiden Daniel Helenius, joka urhoollisesti taistellen saavutti neljännen sijan. Hienosti järjestetyt kisat, josta pojat matkustivat takaisin Suomeen yhtä kokemusta rikkaampina.

Oden isä Marko