Uutiset (timeline)

• huhtikuu 20, 2024

SuperSelma pronssille Unkarissa

Selma Pihlaja aloitti Unkarin kilpailu- ja leiriviikon loistavasti. Hän meni tarkoituksella U20 kisaan ja leirille, jotta kesän kohomkohdassa olisi kovista otteluista kokemusta. Saldona oli kaksi voittoa ja yksi tappio. Ensimmäisel...Lue

HPM viidessä kisassa lauantaina

Historiallinen lauantai. HPM:n painijoita kisasi monella tasolla kaikkiaan viidessä kisassa ja kolmessa maassa. Unkarissa Selma Pihlaja paini U20 ikäluokan kansainvälisessä turnauksessa hienosti pronssille vaikka on vielä U17 ...Lue

Kullo Koiv Memorial 6 painijaa 7 kultaa

Viljandi 20.4.2024 HPM sai jalkeelle kuuden painijan joukkueen Viljandiin. Kisa oli oikeastaan täydellinen kaikki voittivat kaikki ottelut ja yhtä lukuunottamatta ylivoimaisella pistevoitolla. Joona Junnilan 9-0 oli ainut, joka kesti ...Lue
  • huhtikuu 13, 2024

U15 GR SM oli menestys

Saatiin lopulta hieno joukkue U15 SM kisaan. Varmaan muutama vielä tulokset lukiessaan harmitteli kun ei lähtenyt, Saavutimme historiamme kovimman tuloksen U15 GR SM kisoista 2 kultaa, 3 hopeaa ja 1 pronssi. Jokaiselle painijalle ...Lue
  • huhtikuu 5, 2024

Haka piti johtonsa TÄHTIPAINEISSA

Helsingin Haka (118 pistetä) piti aikaisemmin kahdessa ensimmäisessä osakilpailussa hankkimansa pistejohdon kevään pokaalikilpailussa ja hieman jopa kasvatti eroa Espoon Urheilijoihin (110). Mutta kaukana ei ole HPM Jakomäkikään ...Lue
  • maaliskuu 24, 2024

Tallin Open 2024 jos mahdollista vieläkin suurempi

Tallin Openin osanottoennätys tehtiin 2024 vaikka Venäjä ja Valko-Venäjä ei ole nyt pariin vuoteen ollut mukana. Kilpailun suosio on kasvanut vuosi vuodelta kuten myös tasokin. Helppoja mitaleja ei oikeastaan ole kuin ehkä alimman ...Lue
  • maaliskuu 10, 2024

U17 SM menestys 10 kultaa

Ilmajoki U17 ikäluokan kaikkien lajien SM kisat järjestettiiin Ilmajoella. Hyvä niin, niin saatiin poikiakin osallistumaan krekon kisaan. Ja sieltähän tulikin hyvä potti kolmella painijalla 2 kultaa. Viikonlopun muita kohokohtia ...Lue
  • maaliskuu 3, 2024

Erkkola kv kisoissa Puolassa

Akseli Erkkola osallistui pitkän kisatauon jälkeen kansainväliseen Polish Open turnaukseen Puolassa. Erkkola paini sarjassa 65kg. Erkkola - Dominik Jangush POL 0 - 11 Kisatauko näkyi ensimmäisessä ottelussa. Samalla olkapää sai ...Lue
  • maaliskuu 2, 2024

HPM ALUEMESTARUUSKISOJEN PARAS

Paini-Miehet oli ylivoimaisesti paras seura Tampereella järjestetyissä aluemestaruuskilpailuissa. Kaikkiaan 12 kultaa, 7 hopeaa ja 9 pronssia oli saaliina.  SEUROJEN PISTEET . Joukkue muodostui pääosin DEF junnuista ja Jakomäen ...Lue
  • helmikuu 24, 2024

Pojat Tallinnan kv leirillä

U15 AKATEMIA ja Jakomäen Arsenin ryhmä ovat parhaillaan viikoloppuleirillä Tallinnassa. Painijoita on mukana 50 kolmesta maasta. Latviasta, Eestistä ja Suomesta. Kaikkiaan yli kymmenestä seurasta. Yhteistyötä on tarkoitus jatkaa ...Lue

Kotkassa 2 painijaa 2 kultaa

Nousuryhmän tehokaksikko Emilio Sariola ja Onni Makkonen kävivät hiihtoloman lopuksi nappaamassa voitot mieheen Kotka paineista. Molemmat vesselit voittivat kaikki ottelunsa. Emilio sarjassa U9 22kg ja Onni U9 26kg. Pojilla seuraava ...Lue
  • helmikuu 18, 2024

Selma Pihlaja voitti Klippan Cupin

Selma Pihlaja on voittanut kansainvälisen Klippan Lady Openin Ruotsissa.  Selma paini U17 65kg sarjassa, jossa kohtasi kolme vastustajaa. Selma - Kaisa Bäckman SWE 11 - 0 Selma - Morgan Lucio USA 11 - 0 Selma - Vasiliki  Karavanou ...Lue
  • helmikuu 2, 2024

Vapaapainin aluetreeneissä 40 painijaa

Paljon ei bussilakko vaikuttanut kun perjantaina väännettiin Maunulassa kevään ensimmäinen aluetreeni vapaapainissa. Nimittäin 40 painijaa pääsi molskille. Mikä lukema olisi ollutkaan ilman lakkoa. Jatkoon siis. Kun tulee ...Lue
  • tammikuu 27, 2024

Yastrebov Eestin mestariksi

2 HPM:n painijaa osallistuivat Eestin U15 mestaruuskilpailuihin ja vielä samaan sarjaan 62kg. Kuinkas ollakkaan kaverit kohtasivat heti ensimmäisellä kierroksella. Mikään painitietäjä ei tarvitse olla tuloksia läpi käytyä ...Lue