Kuntopaini 18–55v

Painin monipuolisuus sopii erinomaisesti myös kuntoilijalle, vaikka ei olisi aikaisempaa kamppailulajitaustaa. Painin harrasteryhmä eli nk. kuntopaini on oiva tapa päästä tutustumaan niin vapaapainin kuin kreikkalais-roomalaisen painin saloihin ja samalla ylläpitää tehokkaasti kuntoa. Rohkeasti mukaan kokeilemaan miten hauska ja monipuolinen laji paini on kuntoilumielessäkin!

HPM:n HARRASTERYHMÄ eli nk. kuntopaini on ollut Etelä-Suomen aktiivisimpia ja joka treeneissä käy 8–20 osallistujaa.

Harrastajien ikähaitari on ollut 18–55v. Treeneissä käy sekä miehiä, että naisia. Tausta kävijoillä on kirjava; on kävijöitä duunareista tohtoreihin, enemmän painineista lajin vasta löytäneisiin. Kaikille on kuitenkin löytynyt tässä mainiossa porukassa oma paikka matolta.

Itse treeneissa harjoitellaan tehokkaasti, mutta hyvällä fiiliksellä. Normaaliin treeniin kuuluu lämmittely, kuntopiiri tai kehonpainoharjoituksia, tekniikka-osuus, taistelutilanteita sekä muutama sparri-ottelu.

HARRASTERYHMÄ treenaa kevät- ja syyskaudella kolme kertaa viikossa. Kesäisinkin on treenit kerran viikossa.

Syyskausi 2020 alkaa tiistaina 01.09 Liikuntamyllyssä, 03.09 Jakomäessä ja 05.09 Maunulassa . Kevään alussa ryhmä jaetaan tekniikkaosuuden osalta kahteen ryhmään, jotta uusille harrastajille pystytään antamaan henkiläkohtaista ohjausta tekniikassa. Kevään edetessä tekniikkaosuus on lopulta yhteinen. Alkuverryttely, taistelutilanteet, ottelutm kuntopiirit ja loppuverryttely on kauden alusta alkaen yhdessä.

Kausimaksu 145 euroa, sisältää kolme treeniä / viikko. Halutessaan voidaan suorittaa kertakäyntien mukaan kauden lopussa a 7€/kerta. Tästä tulee kuitenkin erikseen ilmoittaa meilillä hannu@painimiehet.fi

ILMOITTAUDU MUKAAN