Aikuisten painikoulu 18v –

Haluaisitko aloittaa painiharrastuksen myöhemmällä iällä, ilman aiempaa lajitaustaa? Jos vastasit kyllä, on tämä ryhmä juuri sinua varten!

Painiharrastuksen voi hyvin aloittaa myös aikuisena. Paini on monipuolinen ja hauska harrastus kaiken ikäisille. Aikuisten painikoulussa pääset harjoittelemaan painia 1-3 kertaa viikossa oman aikataulusi ja tavoitteittesi mukaan. Painikoulussa harjoitellaan monipuolisesti painin perusliikkeitä, kuten alasvientejä, kaatoja ja nostoja, heittoja sekä erilaisia mattopainiliikkeitä. Aikuisten painikoulun nimi juontaa juurensa lasten vastaavasta ryhmästä.

Aikuisten painikoulu on vahvasti tekniikkapainotteinen ryhmä, mutta myös taistelutilanteita ja otteluharjoituksia otetaan mukaan kauden edetessä. Treeneihin kuuluvat tietysti aina myös painijoiden kuuluisat alkuverryttelyt.

Aikuisten painikoulu on sekä naisille että miehille. Aiempaa paini- tai kamppailulajikokemusta ei tarvitse. Ryhmään voi tulla mukaan myös kesken kauden. Treenivarusteina tavalliset vetoketjuttomat sisäliikuntavaatteet. Painitossut on hyvä hankkia harrastuksen jatkuessa, aloittaa voi sukilla tai sisäpelitossuilla.

Ryhmä treenaa harrastemielessä. Jos kilpailunhalu kuitenkin syttyy harjoittelun myötä, voi aikuisten painikoulusta ilmoittautua painimaan mm. seuran salikisoissa ja aloittelijasarjoissa.

Aiemmin aikuisten painikoulussa mukana olleet voivat jatkaa samassa ryhmässä seuraavallakin kaudella tai vaihtaa kuntopainiryhmään, jossa käydään vähemmän tekniikoiden opettelua ja enemmän taistelutilanne- sekä otteluharjoituksia.

HARJOITUKSET:

Maanantain harjoitus on kaikille aikuisten ryhmille avoin OPEN MAT -vapaaharjoitteluvuoro. Tiistain ja lauantain harjoitukset ovat ohjattuja.

Ma klo 19-20:30 Maunulan liikuntahalli, Maunulanmäki 3-5 (syyskuusta alkaen)
Ti klo 19.15-20.45 Maunulan liikuntahalli, Maunulanmäki 3-5 (syyskuusta alkaen)
La klo 11.30-13.00 Mäkelänrinteen Urhea-halli, Mäkelänkatu 47

Syyskausi alkaa Urheassa elokuun alusta. Aloituspäivä siis lauantaitreeneille 6.8.2022 Urheassa. Maunulan harjoitukset alkavat 29.8.2022 alkaen.

ILMOITTAUDU TÄÄLLÄ

Tiedustelut: hannu@painimiehet.fi