blockimage

Painikoulut 7–10v

Painikoulut on tarkoitettu ala-asteikäisille 7-10 -vuotiaille tytöille ja pojille. Nassikkapainijat siirtyvät koulunkäynnin alkaessa myös painissa kouluun: PAINIKOULUUN. Harrastuksen aloittaville 7-vuotiaille suositellaan kuitenkin puolen vuoden nassikkapainikurssia alkuun.

Painikouluja on Mäkelänrinteen Urhea-hallissa, Jakomäen painisalilla, Myllypuron Liikuntamyllyssä ja Maunulan Liikuntahallissa. Painikouluissa aloitetaan varsinaisten painiliikkeiden opettelu, unohtamatta yleismotoriikan kehittämistä.

Oman ryhmän harjoitukset ovat kahdesti viikossa. Painikoulujen harjoituksia on kaikkiaan kuutena eri päivänä. Järjestely on tehty tarkoituksella niin, että voi paikkailla toisissa harjoitusryhmissä, jos oman ryhmän harjoituksia jää väliin. Vierailijan on ilmoitettava mistä ryhmästä vierailee, jotta ei tule tuplalaskutusta harjoituksista.

Ryhmien painijat kilpailevat kuukausittain aloittelijoiden TÄHTIPAINEISSA, heti kun kokemusta on riittävästi. Osa käy jo ikäkausikilpailuissakin, joka on seuraava kilpailutaso. Kilpailu ei ole pakollista, jos lapsi ei halua. Noin puolet painikoululaisista on aloittanut painin nassikkapainista ja puolet aloittavat suoraan painikoulusta.

Ryhmä tavoitteena on fyysisen ja motorisen monipuolisuuden lisääminen. Painikoulussa aloitetaan varsinainen painitekniikan opetteleminen.

Uusi kausi alkaa aina syyskuun ja tammikuun alussa. Syyskausi on syyskuusta jouluun. Kevätkausi tammikuusta toukokuun loppupuolelle. Kesken kaudenkin voi tulla mukaan, jos ryhmissä on tilaa.

Kaksi ensimmäistä harjoituskertaa ovat uudelle harrastajalle aina ilmainen kokeilujakso ilman sitoutumista jatkaa. Tee ryhmään ilmoittautuminen, vaikka tulisit vasta kokeilemaan. Tiedot poistetaan, jos lapsi ei jatka pidemmälle.

HARJOITUSAJAT, POIKKEUKSET ja PERUUTETUT VUOROT löytyvät aina ryhmien omilta MyClub-sivuilta.

HUOM! Kausimaksu sisältää myös harrastajalisenssin ja vakuutuksen! Harrastajalisenssillä voi osallistua mm. TÄHTIPAINEIHIN ja seuran salikisoihin. Ilmoittaudu ryhmään ensin MyClubin kautta. 1-2krt voi käydä kokeilemassa, onko painiharrastus lapsen juttu. Kun päätätte jatkaa harrastusta ja olette maksaneet kausimaksun, rekisteröikää sitten lapsi tämän sivun alaosan ohjeen mukaisesti Suomisportiin. Seura ostaa hänelle lisenssin sekä vakuutuksen.

MAUNULA

Maunulan painikoulu 7-10v tytöille ja pojille

keskiviikkoisin klo 17.00-18.30
perjantaisin klo 17.00-18.30

Harjoituspaikka on Maunulan Liikuntahalli, Maunulanmäki 5 (hissillä alas liikuntatiloihin).

Aloituspäivä syyskaudelle ke 31.8.2022

ILMOITTAUDU MUKAAN

MÄKELÄNRINNE

Mäkelänrinteen painikoulu 7-10v tytöille ja pojille

torstaisin klo 17.00-18.15
sunnuntaisin klo 16.30-18.00

Harjoituspaikka on Urhea-halli, Mäkelänkatu 47

Urheassa liikkumiseen tarvitsee kulkukortin. Seura luo sinulle tunnukset MyClub rekisteröitymisen jälkeen. Ota ensimmäisellä kerralla mukaasi HSL-matkakortti tai K-Plussa kortti (ilman maksuominaisuutta) ja aktivoi se respassa sanomalla oma nimi. Sen jälkeen pääset kortilla porteista sisään. Painisali on alakerrassa, kulku saliin ainoastaan pukuhuonekäytävältä pukuhuoneiden läpi.

Mäkelänrinteen kausi alkaa elokuussa koulujen alettua. Aloituspäivä to 18.8.2022.

ILMOITTAUDU MUKAAN

MYLLYPURO

Liikuntamyllyn painikoulun harjoitukset ovat

tiistaisin klo 17.00-18.30
torstaisin klo 17.00-18.30

Harjoituspaikka on Myllypuron Liikuntamylly, Myllypuron metroaseman vieressä.

Liikuntamyllyn kausi alkaa ti  30.8.2022.

ILMOITTAUDU MUKAAN

JAKOMÄKI

Harjoituspaikka on Jakomäen painisali, Somerikkokuja 1. Entinen Helsingin kristillinen koulu, jossa HPM on nyt vuokralla. Kulku sisälle tapahtuu sisäpihan kautta.

Jakomäen Painikoulu 1

Ryhmä on waynahkielinen. Valmentaja: Qurban Nastakalov. Harjoitukset alustavasti
maanantaisin klo 19.00-20.30
keskiviikkoisin klo 19.00-20.30
lauantaisin klo 18.00-19.30

Syyskausi alkaa 15.8.

Jakomäen Painikoulu 2

Ryhmä on waynahkielinen. Valmentaja: Arsen Khutsaev. Harjoitukset alustavasti
tiistaisin klo 18.45-20.15
torstaisin klo 18.00-19.45
sunnuntaisin klo 18.00-19.45

Jakomäen Painikoulu 3

Ryhmä on venäjänkielinen. Harjoitusajat alustavasti
maanantaisin klo 16.15-17.30
tiistaisin klo 17.00-18.30,
lauantaisin klo 11.30-13.00
Valmennuskieli venäjä

ILMOITTAUDU MUKAAN

ILMOITTAUTUMINEN RYHMIIN:

Ilmoittautuminen on auki.

Voit ilmoittautua mukaan vuoden ympäri. Jos ryhmässä ei ole juuri sillä hetkellä tilaa, olemme erikseen yhteydessä teihin. Ilmoittautukaa siis normaalisti, vaikka kausi olisi jo käynnissä.

Kaksi ensimmäistä harjoituskertaa ovat uudelle harrastajalle aina ilmainen kokeilujakso ilman sitoutumista jatkaa. Tee ryhmään ilmoittautuminen, vaikka tulisit vasta kokeilemaan. Tiedot poistetaan, jos lapsi ei jatka pidemmälle.

Katso ohjeet ilmoittautumiseen tästä: ILMOITTAUDU MUKAAN

HARJOITUSAJAT, POIKKEUKSET ja PERUUTETUT VUOROT löytyvät aina ryhmien omilta MyClub-sivuilta.

Harjoitusmaksuun kuuluvan lisenssin/vakuutuksen lunastamisen ohje

Uutena aloittava harrastaja voi käydä 1-2krt kokeilemassa lajia veloituksetta ennen sitoutumista ja kausimaksun laskuttamista. Lisenssituotteet hankitaan vain painijoille, joilla kausimaksu näkyy MyClubissa maksettuna. Uutena harrastajana voit siis käydä lapsen kanssa kokeilukerrat ensin ja tehdä SuomiSport-rekisteröitymisen sen jälkeen, kun harrastuksen jatkuminen on varmaa.

Lisenssit ostetaan SuomiSport-järjestelmän kautta. Jotta voimme seurakäyttäjinä ostaa painijoille tuotteita heidän puolestaan, tulee heidän olla rekisteröityneenä SuomiSportiin Helsingin Paini-Miehet ry:n jäsenenä.

TOIMINTAOHJEET:

Kutsulinkki seuran jäseneksi: https://seurat.suomisport.fi/invite/7a3248a1-2b22-40d2-bde3-613bc8bf3a0a

  • Kirjaudu yllä olevan linkin kautta SuomiSportiin.
    Järjestelmään kirjaudutaan kertakoodilla, jonka voit tilata joko tekstiviestinä tai sähköpostina. Jos et ole aiemmin rekisteröitynyt SuomiSportiin, luo järjestelmä sinulle tilin, kun kirjaudut ensimmäistä kertaa.
  • Liitä nallepaini-, nassikkapaini- ja painikouluryhmissä harrastavat huollettavasi seuran jäseneksi.
    Jos huollettavasi ei ole vielä SuomiSportissa, luo hänelle oma tili valitsemalla kohta ”huollettavani, joka ei ole vielä SuomiSportissa”.
  • Jäsenpyyntö lähtee seuralle hyväksyttäväksi.

Hankimme lisenssin/vakuutuksen seuran jäseniksi liittyneille nallepaini-, nassikkapaini- ja painikouluryhmissä harrastaville lapsille, kun kausimaksu näkyy maksettuna.

SuomiSportiin rekisteröitymisen tai jäseneksi liittymisen ongelmissa voitte olla yhteydessä suoraan SuomiSportin asiakaspalveluun suomisport@olympiakomitea.fi.

blockimage