blockimage

Tyttö- ja naispainiryhmä

Tyttö- ja naispainiryhmä on naisvalmentajan vetämä ryhmä vain tytöille ja naisille. Vuonna 2016 perustettu ryhmä on vakiinnuttanut paikkansa yhtenä Suomen suurimmista ja aktiivisimmista naispainiryhmistä. Tavoitteemme pääkaupunkiseudun naispainin tulevaisuuden suhteen ovat korkealla.

Tyttö- ja naispainiryhmän tyypillinen harjoitus koostuu alkulämmittelystä, tekniikkaosiosta sekä otteluharjoituksista. Painitekniikan ohessa harjoittelemme monipuolisesti kehonhallintaa, ketteryyttä, voimaa ja kestävyyttä.

Kilpaileminen ei ole pakollista, mutta kannustamme kaikkia kokeilemaan. Kilpailemme aktiivisesti kaiken tasoisissa kilpailuissa sekä Suomessa että ulkomailla. Tavoitteemme on olla Suomen suurin ja parhain tyttö- ja naispainin seurajoukkue kaikissa ikäluokissa. Olemme saavuttaneet jo useita SM-mitaleja. Painijoitamme on noussut myös maajoukkueeseen ja tulevaisuudessa tavoittelemme arvokisamenestystä.

UUTENA MUKAAN PAINIMAAN?

Tyttö- ja naispainiryhmään voivat ilmoittautua lajin uutena aloittavat sekä jo aiemmin painineet 8-29v tytöt ja naiset. Ilmoittautuminen ei edellytä aiempaa lajiosaamista. Harjoittelemme kilparyhmänä, joten toivomme sinulta halua säännölliseen harjoitteluun, jotta pysyy mukana tekniikoissa.

Jos et ole varma onko ryhmä sinulle sopiva, voit olla yhteydessä valmentajaan (yhteystiedot sivun alaosassa). 

Paini sopii kaiken pituisille ja painoisille harrastajille. Liikkeitä mukautetaan tarvittaessa niin, että vähemmän painineet harjoittelevat samasta liikkeestä kokeneempia yksinkertaisempaa versiota.

TREENIAJAT

Syyskauden 2022 vakiovuorot alkavat ma 1.8.2022 klo 19-20:30 Urhea-hallissa (Mäkelänkatu 47, 00550 Helsinki).

 • MA klo 19-20:30 Urhea-halli
 • KE 17:30-19 Urhea-halli
 • PE 17:30-19 Urhea-halli

Mahdolliset muutokset, peruuntumiset ja lisätiedot päivitetään MyClubin tapahtumakalenteriin. Tarkista siis aikataulut aina MyClubin kautta.

TREENIVARUSTEET

Treeneihin tarvitset mukaan vesipullon ja sisäliikuntavaatteet, joissa ei ole vetoketjuja. Painitreenien jälkeen tulee aina käydä suihkussa, joten ota mukaan myös pyyhe ja peseytymisvälineet.

 • Kaikki korut, kellot, aktiivisuusrannekkeet yms tulee ottaa pois treenien ajaksi.
 • Kynnet tulee pitää lyhyinä.
 • Vasta laitetut korvakorut/lävistyskorut (joita ei vielä voi ottaa pois) tulee teipata esim. ihoteipillä/urheiluteipillä.
 • Jos sinulla ei ole painitossuja, voit hyvin painia alkuun sukilla. Paljain jaloin ei painimolskille saa mennä. Suosittelemme painitossujen hankkimista kuitenkin mahdollisimman pian harrastuksen jatkuessa.
SEURAA MEITÄ SOMESSA!

Instagram @Paininaiset

Yksityinen Facebook-ryhmä painijoille ja painijoiden perheille ”HPM Tyttö- ja naispainiryhmä”.

NÄIN ILMOITTAUDUT RYHMÄÄN

Ilmoittaudu ryhmään rekisteröitymällä MyClubiin. Tee ilmoittautuminen ohjeen mukaan, vaikka olisit tulossa vasta kokeilemaan lajia. Kaksi kokeilukertaa voi uutena aina käydä veloituksetta ja sitoutumatta. 

Tyttö- ja naispainiryhmään voi ilmoittautua ympäri vuoden myös kesken kauden, jos ryhmässä tilaa. Ilmoittaudu normaalisti, otamme sinuun erikseen yhteyttä, jos ryhmä on jo täynnä.

 1. Rekisteröinti alkaa MyClubissa luomalla jäsentili sähköpostiosoitteelle.
 2. Täytä jäsentietolomakkeelle ryhmään liittyvän henkilön tiedot ja alaikäisten osalta myös huoltajan tiedot.
 3. Valikoi ryhmistä ”tyttö- ja naispainiryhmä”.
 4. Olet nyt ilmoittautunut ryhmään. Tervetuloa mukaan! Merkitse tapahtumakalenterista osallistumisesi treeneihin. Tämä on tärkeää, jotta valmentaja tietää milloin olet tulossa paikalle.
 5. Urhea-hallissa liikkuaksesi tarvitset kulkukortin. Valmentaja luo sinulle kulkutunnukset ryhmään liittymisen jälkeen. Kun tulet hallille ensimmäistä kertaa, ota mukaan HSL matkakortti. Aulan respa lataa sinulle kulkuoikeudet kortille, jonka jälkeen pääset kulkemaan hallissa. Pidä kortti jatkossa treenikassissa mukana, sillä tarvitset sitä aina hallissa liikkuessasi.
 6. Kausimaksun lasku tulee ilmoittamaasi sähköpostiin. Uusille painijoille lasku lähetetään, kun osallistut harjoituksiin kolmatta kertaa ja aiemmin seurassa painineille ensimmäisestä osallistumisesta uudella kaudella.

Tee rekisteröityminen ennen treeneihin tulemista ja täytä tiedot huolella, sillä seuran tiedotus, laskutus, kulkulupien luominen yms. tapahtuu kaikki MyClubin kautta. Et pääse Urhea-halliin sisälle ilman kulkuoikeuksia. Lisää ohjeita rekisteröitymiseen ilmoittaudu mukaan -sivulla. 

Kausimaksut on listattu maksut-sivulla. Vuonna 2022 kausimaksu on 195€/kausi (kevät/syksy).

TIEDUSTELUT

Tyttö- ja naispainiryhmän valmentaja: Hanna Mykkänen.

Yhteydenotot sähköpostilla hpm.naispaini@gmail.com tai viestillä/whatsapp p. 050 5248214. Ei puheluja.

Edustamme mielellämme painia lajina. Ota siis rohkeasti yhteyttä mikäli tarvitset tyttö- tai naispainijoita yhteistyöhön erilaisissa projekteissa!

blockimage