HPM Jakomäki voitti syksyn TÄHTIPAINIT

  • joulukuu 3, 2021

HPM Jakomäki on noussut Qurbanin johdolla nopeaan tahtiin Tähtipainikilpailusarjan vahvimmaksi joukkueeksi. Jakomäen salilla on tehty hienoa työtä. Poikia on mukana yli kaksikymmentä ja tänä syksynä parhaimmat olivat jo SM kisoissakin.

Tiukkaa oli taistelu. Molempien joukkueiden rosteria pienensi flunssa-aalto ja Jakomäen 7 pisteen johto ennen viimeistä osakilpailua kaventui vain pisteellä. Kilpailu oli tasaisin miesmuistiin. HPM Maunula nosti myös tasoaan Henri Leinon nyt aloitettua siellä syksyllä. AIvan ei vielä ehtinyt tähän junaan, sillä Maunula hävisi syksyn kokonaispisteissä parisenkymmentä pistettä, mutta varteenotettava joukkue keväällä. Tais olla vuosi 2010 kun Maunula on viimeksi voittanut pokaalin (joka on muuten kateissa). Huomionarvoista on myös Mäkelänrinteen 2021 syksyllä aloitetun painikoulun nousu heti kuudenneksi. Ali Barahoyev nostaa takuulla osakkeitaan Märskyläisten kanssa, jo ihan siksikin, että kaikki eivät vielä syksyllä uskaltautuneet kisamolskille.

Juuri ennen kilpailuja tuli tieto, että tapahtuma edellyttää koronapassin tarkastusta. Aika säpinää oli tiedottamisen suhteen, mutta siinä ilmeisesti onnistuttiin kuitenkin, koska paikalle ei tullut yhtään joille se olisi ollut yllätys. Tiedon jälkeen tuli myös muutamia jälki-ilmoittautumisia. Sellaisia, jotka eivät ole vielä syksyn aikana uskaltautuneet molskille korona-aikana.

Finaalitapahtumassa kolme painijaa saavutti yhden painiuransa etapin voittaen TÄHTIPAINIMESTARIMITALIN 35 pisteen saldon tultua täyteen.
Aatu Soininen 3.12.2021Nikita Jakovlev 3.12.2021Jere Kainulainen 3.12.2021

Aatu Soininen HPM                        Nikita Jakovlev HPM                       Jere Kainulainen YTK

TULOKSET