HPM:n mestaruuskilpailut ja Joulupainit

  • joulukuu 18, 2021

18.12.2021 painittiin kauden viimeiset kilpailut HPM:n mestaruuskilpailut ja aloittelijoiden joulupainit. Muutama mestaruuskilpailujen sarja oli tasoltaan todella kova. Esimerkiksi 28, 32, 35, 38 kg. Uskon, että noissa sarjoissa tulevissa KLL kisoissa on 1-2 painijaa mitaleilla/sarja.

Kausi onnistui harjoituksellisesti että kilpailullisesti erinomaisesti. Olimme SM pisteissä ylivoimaisesti paras seura maassa.
Jakomäen ryhmät ovat tulleet kohinalla kilpailurintamalle. Kiitokset erityisesti Qurban Nastakalovin työlle. Lähes kaikki kilpailuryhmien painijat menivät omalla tasollaan eteenpäin ja uskon, että se johtuu pitkälti kevään suunnitelmallisesta, säännöllisestä ja intensiivisestä oheisharjoittelusta. Silloin tehtiin pohjia, joiden antimista sitten ”kilpailukaudella” syksyllä nautittiin.

Joulupaineissa oli tunnelmaa. Osa sai ensikokemuksen kipailuotteluun ja osalle tuli kansallisen huipputason otteluja. Kaikki palkittiin mitaleilla ja suklaalla. Pukkikin oli ehtinyt parahiksi palkintojenjakoon. Kyllä se aina lämmittää kun on oikea pukki paikalla. Merkillepantavaa oli syksyllä alkaneen aikuisten painikoulun kolmen rohkean vääntäjän sarja ja kaikista huokuin tyytyväisyys, vaikka olisi tappioitakin tullut.
AKP

Kiitos kaikille järjestäjille, erityisesti Teemu Lehtiselle sekä tuomareille Nikolai, Ersen ja Ruzi.  Ajanottajat Harri. Toni, Tomi, Niko ja Teemu, kuuluttaja Petri, Kuvaaja Ronja, Pukki, monitoiminainen Kirsi sekä lukuisat muut, jotka jollakin tavalla tukivat tapahtumaa toiminnallaan. Pienellä porukalla mentiin, mutta ISOLLA SYDÄMMELLÄ-
TULOKSET

Joulupainien yhteydessä jaettiin myös pokaaleja atviisesta treenaamisesta ja tsemppaamisesta seuraavasti:

HARJOITUSRYHMIEN AKTIIVISIMMAT
Maunulan PK: Miron Agonen, Eelis Valjakka
Mäkelänrinteen PK: Linus Pernaa, Daniel von Boehm, Thomas Gerrits
Mäkeänrinteen NPK: Bella Ainesmaa
Jakomäen Painikoulu Zaur: Maksim Manuilov
Jakomäen Painikoulu Qurban: Abdul-Rahman Kartoev, Abdul-Malik Kartoev
Jakaomäen Painikoulu Arsen: Bilal Umarov
Jakomäen Nassikkapainikoulu:  Aaron Salonen
TYTÖT: Erika Purmonen, Mea Purmonen
NOUSU: Baqi Abbassoy, Julius Rissanen
DEF: Nikita Jakovlev, Henry Niiranen

TSEMPPARIT:Maunulan Painikoulu: Noah Hartwall, Onni Makkonen
Mäkelänrinteen Painikoulu: Mehmet Albayrak, Zahar Zakariadze
Jakomäen Painikoulu Zaur: Abdullah Ali Darin
Jakomäen Painikoulu Qurban: Umar Albakov, Albarra Tsitskiev
Jakomäen Painikoulu Arsen: Sayfullah Amagov
Jakomäen Nassikkapainikoulu: Alexander Chepelev
TYTÖT:  Tuisku Siukonen
NOUSU: Artur Lisitsa
DEF: Tahir Albayrak, Maximus Purmonen

HPM järjestää erikseen vuoden palkitsemistilaisuuden tammikuussa, se on samalla kiisaorganisaatioden juhla. Tiedossa on siis vieä 8.1. KLL kilpailut ja sen jälkeen järjestelykoneisto on juhlat ansainnut.