Saijad Baltian mestariksi

• marraskuu 11, 2018

Viljandi, Eesti 10.11.2018

Saijad Rajai paini lauantaina Baltianmaiden mestariksi sarjassa 79kg. Saijad paini kaikkiaan 4 ottelua matkalla kultamitalille,  Saijad voitti matkalla 3 latvialaista ja finaalissa Eestin Georgi Jasnovin.

Sarjassa 29kg Palton Yastrebov paini hopealle. Platonilla oli myös 4 ottelua. Finaalissa oli tuttu kilpakumppani Luostarinen Järvenpäästä.

Pronssille painivat Yaroslav Yastrebov sarjassa 26kg ja pitkän kilpailutauon pitämään joutunut Jesse Mäkelä. Jessen edellisestä kilpailuista on peräti 1,5 vuotta. Jännitystä oli mutta samalla vapauttava tunne siitä, että paikat kestää jo kilpailemista. Jesse suuntasikin heti seuraavana päivänä Janakkalaan Uudenmaan mestaruuskilpailuihin hakemaan lisää tuntumaa kilpailuotteluihin.

Janakkalaan urakoimaan lähti koko joukkue mestari Rajai, Ali Barakhoyev, Oni Lahikainen, Jacob Caricato,  ja Adrian Vuohela. Mahtavaa sitoutumista. Ottelukokemus karttuu roimasti tällaisina viikonloppuina.