Jussilalle kultaa No-Gi jujutsun SM -kisoissa

• helmikuu 22, 2016

Helsingin Paini-Miesten Heikki Jussila paini kultaa Tampereen Hervannassa painituissa No-Gi jujutsun SM-kisoissa. Jussila paini valkovöisten raskaassasarjassa.  Ensimmäisellä kierroksella Jussila voitti Polar Jiu Jitsu Teamin Markku Salmen pisteillä. Toisella kierroksella Jussila voitti Porin Kamppailu-urheilukeskuksen Vesa Puljun pistein 4-0 ja finaalissa Jussilan käsittelyssä taipui Tampereen Jujutsukoulun Juho Sormunen takakuristuksella.

Helsingin Paini-Miesten kanssa harjoitteleva ja vapaapainidebyyttinsäkin SM-kisoissa tehnyt Laura Heikkinen voitti sinivöiden +66,5 kiloisissa kultaa. Ensimmäisellä kierroksella Heikkinen voitti BJJ Centerin Emma Reunasen 4-0 ja finaalissa GB Gymin Miia Isolan niin ikään pisteillä.

Heikkinen paini myös avoimessa sarjassa voittaen kaksi ottelua ja täydensi mitalisaldoaan avoimen luokan pronssilla.

Sami Knihtilä paini purppuravöiden -79,5 kilon sarjassa pronssia voittamalla Polar Jiu Jitsu Teamin Tomi Himbergin ja Kuopion Gladiator Factoryn Ville Niskasen. Välierässä tie päättyi Oulun Kamppailuklubin Aleksi Lohea vastaan.

Knihtilä voitti  vielä avoimessa painoluokassa kaksi ottelua, saavuttaen hopeaa.