Jenna Sihtola paini 9.:ksi MM -kilpailuissa

• elokuu 23, 2013

Jenna Sihtola paini sijalle 9 alle 17v MM – kilpailuissa Serbiassa.

Ensimmäisellä kierroksella Jenna voitti unkarilaisen Zsanett Egyedin pistein 2-0. Toisella kierroksella tuli niukkaakin niukempi tappio Ukrainan Victoria Didkivskayalle pistein 1-1. Vaikka Jenna otti ottelussa jälkimmäisen pisteen, niin tässä tapauksessa ukrainalaisen ensimmäisellä jaksolla saama piste ratkaisi, koska se on passiivisuusvaroituspiste. Ukrainalainen oli hankalasti painittava, tuli yhteen käteen ammattimaisesti ja taitavasti ja näin sekoitti Jennan painin ensimmäisessä erässä totaalisesti. Toisessa erässä ohjeet kulmalta alkoivat hiukan parantaa tilannetta, mutta marginaalit ovat pieniä ja nyt oli tyytyminen tappioon.

Jennalle ei tullut keräilyeriä, koska ukrainalainen hävisi seuraavalla kierroksella venäläiselle. Ukrainalainen puolestaan voitti kaikki keräilyottelut ja pronssiottelun selkeästi ylivoimaisella pistevoitolla.

Pienestä oli siis kiinni, ettei Jennaa nähty taasen palkintokorokkeella. Jenna pääsee näihin kekkereihin vielä ensi vuonnakin. Samaan junaan pyrkii myös Mila Järvinen. Tavoite kirkkaana silmissä antaa motivaatiota.