Jegor Korzyukov TOHTORIKSI

  • joulukuu 19, 2020

Helsingin Paini-Miesten aktivipainija 2000 -luvulla ja SM kisoissakin menestynyt Jegor Korzyukov väitteli virologian tohtoriksi torstaina 17.12.2020.

Jegorin vanhemmat olivat molemmat neurotieteilijöitä Ukrainasta. Vanhemmat vaihtoivat maata uusien tutkimusapurahojen mukaan ja kun he tulivat Suomeen molemmat pojat Kirill ja Jegor tulivat mukaan HPM:n toimintaan. Jossain vaiheessa vanhempien työt loppuivat täällä ja seuraavaksi oli muutto USA:han. Pojat olivat kotoutuneet hienosti ja heitä harmitti kovasti muutto pois. Kun Jegor tuli täysikäiseksi vuoden kuluttua muutosta, hän lähti takaisin Suomeen opiskelemaan. Pikkuveli seurasi perästä parin vuoden päästä.
SEN-SM-2001 Lipunkantajana 14v miesten SM

Toinen rivi vasemmalta siniset verkkarihousut

Toinen rivi vasemmalta siniset verkkarihousut

Suomessa Jegorille on muodostunut tiivis yhteisö oman aikansa painijoiden kanssa.  Tämä KARHURYHMÄNÄ tunnettu kokoonpano on ainutlaatuinen porukka, joka kokoontuu niin pienemmissä kuin suuremmissa porukoissa. Kaikki ovat painineet samaan aikaan 2000 -luvulla. On hienoa huomata, että maamme, kulttuurimme ja painiyhteisömme sai Jegorin valitsemaan tällä tavalla.

Karhuryhmän matkalla Budapestin MM kisoissa

Karhuryhmän matkalla Budapestin MM kisoissa

Eikä Jegor ollut virologian opiskeluissaan mikä tahansa tavallinen taapertaja, vaan hän järjesti monelle yllätyksen. Tohtorinväitöksen, joka pidettiin torstaina 17.12.2020 klo 16.00. ONNEKSI OLKOON TOHTORI KORZYUKOV !!!

Meilahti Auditorium
Faculty of Veterinary Medicine, Doctoral Programme in Clinical Veterinary Medicine:
REPTARENAVIRUSES IN CONSTRICTOR SNAKES: TISSUE TROPISM AND IMMUNE RESPONSES.
Opponent: PhD, Assistant Professor Mark Stenglein, Colorado State University