Hyvinkää Open

• maaliskuu 10, 2018

Hyvinkää Open (kr) 10.3.2018 kisaraportti.

HPM osallistui Hyvinkää Open painikilpailuun 12 painijan joukkueella. Seurapisteissä HPM sijoittui 15 osallistuneen seuran joukossa toiseksi Järvenpään voimailijoiden jälkeen. Eroa JäVo:n ja HPM:n välillä eroa oli yksi piste.

Kaikki HPM:n painijat sijoittuivat mitalisijoille omissa sarjoissaan. Mitalisaldo oli yhteensä 4 kultaa, 4 hopeaa ja 4 pronssia.

Joona Junnila (13v. 50kg)

Tällä kertaa Yastrebovin veljekset olivat voittamattomia. Platon voitti kolme ottelua selätyksellä ja yhden ottelun ylivoimaisella pistevoitolla. Platonin voitot eivät kuitenkaan tulleet helpolla. Toiseksi viimeisessä ottelussa Platonin peukalo vääntyi ja viimeiseen otteluun Platon meni kipeän peukalon kanssa. Tämä ei kuitenkaan tuntunut pikkumiehen vauhtia hidastavan. Pikkuveli Yaroslav voitti myös molemmat ottelunsa ennen täyttä aikaa. Ensimmäisestä voitto irtosi ylivoimaisella pistevoitolla ja toisesta selätyksellä.

Aleksei Lisitsa voitti kolmen painijan sarjan voittaen molemmat ottelunsa selätyksellä.

Ruslan Vartiyainen voitti sarjan ainoassa ottelussa seurakaveri Vili Kujanpään.

Daniil Zakariadze sijoittui sarjassaan toiseksi kahdella voitolla ja kahdella tappiolla. Ensimmäisestä ottelusta selkävoitto ja toinen ottelu päättyi tiukan väännön jälkeen Daniilin 2:0 voittoon. Kaksi viimeistä ottelua Daniil hävisi selätyksellä ja YPV:lla.

Onni Lahikainen sijoittui neljän painijan sarjassa toiseksi. 32 kiloisena 34 kilon sarjassa Onni sai tehdä kovan päivätyön mitalin eteen. Ensimmäisessä ottelu päättyi kovan taistelun jälkeen toisen erän lopulla Onnin 10:2 YPV voittoon. Toinen ottelu päättyi toisessa erässä 10:2 YPV tappioon. Kolmannesta ottelusta Onni otti nopean YPV voiton ensimmäisessä erässä.

Otto Korpela sijoittui neljän painijan sarjassa toiseksi. Ensimmäisen ottelun Otto voitti ylivoimaisesti pistein 8:0. Toisen ottelun ensimmäisessä erässä Otolla oli vielä voiton avaimet vielä hallussaan ja ottelu oli ratketa, kun Oton hurja vyörytys pääsi vauhtiin erän päätteeksi. Oton harmiksi kello pelasti vastustajan ja erätauon jälkeen ottelu kääntyi YPV tappioksi pistein 12:20. Kolmannessa ottelussa Otto kohtasi treeneistä tutun seurakaveri Hugo Tursmanin. Hugon ja Oton välinen kamppailu päättyi Oton 8:0 voittoon.

Vili Kujanpää joutui antautumaan seurakaveri Ruslanille sarjan ainoassa ottelussa häviten kovan taistelun jälkeen selätyksellä ensimmäisessä erässä.

Daniil Korotkov sijoittui sarjassaan kolmanneksi. Daniilin kilpailu alkoi kahdella YPV tappiolla. Kolmannessa ottelussa voittotili saatiin auki kun Daniil voitti ottelun YPV:lla 10:0. Viimeisessä ottelussa Daniil sai painia täydet kaksi erää voittaen ottelun lopulta pistein 11:4.

Nikita Jakovlev sijoittui sarjassaan kolmanneksi. Ensimmäisestä ottelusta tuli tappio YPV:lla. Toinen ottelu päättyi tiukan taistelun jälkeen tappioon selätyksellä 4:9 pistetilanteessa.

Hugo Tursman sijoittui sarjassaan kolmanneksi. Hugo voitti yhden ottelun ja hävisi kaksi ottelua.

Joona Junnila sijoittui sarjassaan kolmanneksi. Ensimmäisestä ottelusta Joona otti varmoin ottein 8:0 YPV voiton. Toisessa ottelussa virolaispainija kukisti Joonan 8:0 YPV:lla. Kolmannessa ottelussa Joona joutui taipumaan tiukkaan 5:4 pistetappioon.