HPM girls in LMC

  • marraskuu 1, 2015

HPM:n naiset Ruotsin Lilla Mälarcupenissa 31.10-1.11

HPM naisjoukkue paini viikonloppuna Ruotsin Lilla Mälarcupenissa. Kisoihin lähdettiin aiempien vuosien tapaan osana yhteistä joukkuetta, Team Nylandia.

Jade paini kaksi ottelua tyttöjen sarjassa 65kg. Jade taisteli ensimmäisessä ottelussa hienosti ja tilanteet olisivat voineet päättyä toisinkin. Vastustajien kokemus ja voima veivät kuitenkin vielä tällä kertaa voiton ja Jade putosi jatkosta. Lisää voimaa, kisakokemusta ja luottamusta omaan painiin, niin 15-vuotiaalla Jadella on mahdollisuuksia vielä pitkälle!

Hanna paini neljä ottelua naisten 60kg sarjassa, jonka sarjavoiton vei Norjan Grace Bullen. Hannan puolustus on kehittynyt parempaan suuntaan ja moni tilanteista jäi pienestä kiinni. Vahvemmat ja kokeneemmat vastustajat onnistuivat kuitenkin vielä kääntämään tilanteet omaksi edukseen. Myös Hanna kaipaa lisää voimaa ja kokemusta.

Mila lähti rohkeasti matolle naisten 58kg sarjassa ja taisteli kaikki kolme ottelua hienosti loppuun asti. Pitkä tauko ja sairastelujakso näkyivät kuitenkin vielä jaksamisessa ja Mila joutui tyytymään tappioon. Taito on kyllä tallella, helpolla ei pisteitä vastustajille annettu!

Jenna jatkoi tasaisen vahvaa suorittamistaan voittaen kultaa naisten sarjasta 55kg. Jenna oli omaa luokkaansa ja voitti kaksi ensimmäistä ottelua aivan ylivoimaisesti. Kolmas otteluvoitto tuli luovutuksella vastustajan jättäessä saapumatta matolle. Jennalle onnea sarjavoitosta!