AIKUISTEN PAINIKOULU 18v –

  • heinäkuu 7, 2021

Kysyntää on tullut aikuisille suunnatusta painikoulusta. Sellaisille harrastajille, joilla ei ole lajista aikaisempaa kokemusta. Tätä viesti on tullut mm kuntopainin harrastajien parista. Kuntopainiin on sekoittunut ihan aloittelijoita, entisiä painijoita, lukkopainijoita tai muuten kamppailulajien harrastajia. Jos ei ole mitään kokemusta kamppailulajeista ymmärtää sen, jos tuo rosteri on molskilla, ei kaivattua harjoitsusta välttämättä saa.

Siksi HPM lanseeraa nyt aikuisten painikoulun yli 18 -vuotiaille, jossa käydää ihan painikoulun perusteet läpi. Opetellaan tekniikoita ajatuksella. Myöhemmin myös otteluharjoituksia. Harjoitussessio alkaa aina paljon kiitosta saaneelle painijoiden alkuverryttelyllä, jossa harjoitetaan kaikkia ominaisuuksia ja valmistetaan keho varsinaiseen harjoitukseen.

Rohkeasti mukaan ja todettakoon, että tämän toteutuminen on aina haastavaa, kun uutta luodaan. Toivottavasti saamme 10 hengen minimirosterin aikaan ja pääsemme aloittamaan koulujen alettua. Tule ja ota kaverisikin mukaan tähän haasteeseen. Siitä voi tulla sinulle parhaimmillaan elinikäinen harrastus.

Alkeiden jälkeen on mahdollisuus siirtyä jatkokurssille 2022 tai kuntopainiin.

HARJOITUKSET:
Ti klo 19.00-20.30 Maunulan liikuntahalli
La klo 11.00-13.00 Mäkelänrinteen Urheahalli

Hinta 150€/kausi (5kk)

Aloitus elokuun puolivälissä.

ILMOITTAUDU TÄÄLLÄ