7 Suomenmestaruutta HPM:lle

  • lokakuu 29, 2022

Vaikka seura sai 7 Suomen mestaruutta jäi sellainen fiilis ettei ihan nappiin mennyt. Tavoitteet nousevat siis koko ajan. Meillä oli U17 ikäluokassa melko nuori joukkue, joista suurimmalla osalla kauden pääkisa on U15 SM. Tässäkin ikäluokassa tuli mitaleja ja suurin osa oli vieläpä alipainoisia omiin sarjoihinsa.

Päivä oli kiireinen järjestäjille. Lisäksi vielä painaa KLL järjestelyt alla ja tulossa on pienen huilin jälkeen Helsinki Open. Talkootyön palkitsee painijat, jotka tekevät matolla työnsä.

HPM sai muutaman uuden Suomen mestarin. Vili Kujanpää oli ehtinyt jo lopettaa painiuransa, mutta syttyi nyt juuri oikealla hetkellä. Takana on mestaruus KLL kisoista ja nyt U17 SM kisoista.  Comeback kannatti ja ensi vuonna Vili pääsee vielä kerran tämän ikäluokan SM kisoihin.
Vili Kujanpää SM 1

Toinen mainittava tarina on Shokrullah Hosseinin. Shokrullah ilmoitti ettei paini sittenkään kahdessa sarjassa U17 ja seniorit, koska U17 sarjaansa oli tullut sen verran paljon painijoita. Tyrmäsin, ja sanoin, että näitä matsejahan täällä kotimaassa metsästetään. Nyt niitä olisi tarjolla. Vaakalla Shokrullah jätti senioriarvan vieläkin nostamatta ja ihan sattumalta huomasin sen kun satuin olemaan vieressä. Sanoin, että Shokru toinen arpa myös. Hiukan vaivautuneena hän otti toisenkin arvan. Se kannatti, sillä Shokrullah paini U17 hopeaa ja miesten sarjan kultaa !!!

Kolmas uusi Suomen mestarimme on Ruslan Vartiyainen josta on kypsynyt yhä varmempi taistelija. Shokrullahin tapaan Ruslan otti mitalin myös seniorisarjasta pronssia.

Said Hossini otti viidennen miesten Suomen mestaruuden ja on nyt kahden mestaruuden päässä HPM:n ennätyksestä. Heikki Jussila taisi ottaa jo kolmannen SM kultamitalinsa vapaapainissa.
Said 5. kulta

Täytyy nostaa esiin myös meidän vasta tänä syksynä painiin hurahtaneet naispainijat, jotka ennakkoluulottomasti osallistuivat SM kisoihin ja tulihan sieltä mitaleja heillekin. Kokeneempien naispainijoiden osastolta Ilona Arpiaisen mitali ja voitto-ottelu lämmitti. Työ palkitaan aina !!!

Ikämies Afshin Hossini näytti nuoremmille mallia, että kun on kaiken ikää kunnossa, niin uskaltaa jopa miesten SM molskille. Tuliaisina oli lisäksi otteluvoitto ja pronssimitali.

KULTAA:
U17 P 71kg: Ruslan Vartiyainen
U17 P 80kg: Joona Junnila
U17 P 110kg: Vili Kujanpää
U17 T  73kg: Aino Kuitunen
SEN M 65kg: Shokrullah Hossini
SEN M 70kg: Said Hosseini
SEN M 125kg: Heikki Jussila
HOPEAA:
U17 P 65kg: Shokrullah Hosseini
SEN M 97kg: Reza Ahmadi
SEN N 62kg: Viivi Hakkinen
SEN N 68kg: Hanna Mykkänen
PRONSSIA:
U17 P 45kg: Malik Mestoev
U17 P 48kg: Tahor Albayrak
U17 P 55kg: Mauriz Lehtinen
U17 P 60kg: Onni Lahikainen
U17 P 82kg: Eero Kuitunen
SEN M 70kg: Ruslan Vartiyainen
SEN M 74kg: Afshin Hossini
SEN N 62kg: Minttu Elg
SEN N 76kg: Ilona Arpiainen

                                                                             voima-pikku

TwoDads Corny_LOGO_BL Bonne