blockimage

Lukkopaini ja BJJ

Lukkopaini ja brasilialainen jujutsu ovat nopeasti suosiotaan kasvattavia painimuotoja, jotka löytyvät nyt myös HPM:n lajivalikoimasta. Lajeissa kilpailukynnys ei ole korkea ja ne voi aloittaa vielä myöhemmälläkin iällä.

Lajeissa on mukana alasviennit, positiopaini sekä erilaiset kuristukset sekä nivel- ja painelukot. Ottelija voi otella myös selältään, eli hartiat eivät kastu kuten perinteisissä painilajeissa. Otteluissa ottelija saa pisteitä alasvienneistä ja dominoivista positioista. Ottelut päättyvät luovutukseen tai täyden otteluajan jälkeen joko pistevoittoon tai tasapistetilanteessa tuomaripäätökseen.

KESÄKAUDEN OHJATUT HARJOITUKSET 1.6.-30.6. 2019.

Lukkopainiharjoitukset Jakomäessä
MA klo 17.30-19.00, sali B
KE klo 17.30-19.00, sali B

Lukkopainijat voivat osallistua myös vapaapainin harrasteryhmän harjoituksiin, joissa keskitytään pystypainin kehittämiseen mikä on erittäin suositeltavaa lukkopainin harrastajille. Vapaapainin harrasteryhmän aikataulut löytyy sivulta www.painimiehet.fi/kuntopaini.

Omatoiminen harjoittelu on mahdollista ja suotavaa kaikille jäsenille, sillä he saavat kulkuoikeuden Jakomäen paini- ja kuntosalille, jotka ovat käytettävissä 24/7. Yhteisistä omatoimitreeneistä sovitaan yhteisessä Whatsapp-treeniryhmässä.

Kesäkauden harjoitus- ja jäsenmaksu 1.6.-31.7.2019 on 45 euroa.

Ilmottaudu mukaan kesäkaudelle.

 

OHJAAJAT:

Ohjaajat: Aki Peltoniemi (lukkopaini), Tatu Tukiainen (vapaapainin harrasteryhmä/kuntopaini).

Mustavyöt: Aki Peltoniemi, Jari Pere, Sami Markkanen, Otto Kuikka

TREENIPAIKKA:

Jakomäen painisali, Somerikkokuja 1, Helsinki