blockimage

Lukkopaini

Lukkopaini on nopeasti suosiotaan kasvattava painimuoto, joka on ollut myös HPM:n lajivalikoimassa vuodesta 2016 alkaen. Lyhyen historiansa aikana Paini-Miehistä on tullut pääkaupunkiseudun kovatasoisin lukkopainiseura. Lajia on mahdollista harrastaa seurassamme myös täysin ilman kilpailullisia intressejä, sillä se on erittäin monipuolinen ja sosiaalinen kuntoilumuoto. Lukkopainissa kehittyy tehokkaasti niin kunto kuin ketteryyskin.

Lukkopainissa on mukana alasviennit, positiopaini, erilaiset kuristukset sekä nivel- ja painelukot. Ottelija voi otella myös selältään, eli ”hartiat eivät kastu” kuten perinteisissä painilajeissa. Otteluissa ottelija saa pisteitä alasvienneistä ja dominoivista positioista. Ottelut päättyvät luovutukseen tai täyden otteluajan jälkeen joko pistevoittoon tai tasapistetilanteessa tuomaripäätökseen. Kilpailukynnys ei ole korkea ja kilpailemisen voi aloittaa vielä myöhemmälläkin iällä, sillä kisoissa on yleensä omat sarjansa eri tasoisille harrastajille.

SYYSKAUDEN 2023 OHJATUT HARJOITUKSET 1.7.-31.12.2023 JAKOMÄEN PAINISALISSA
MA klo 17.20-18.50
KE klo 17.20-18.50
TO klo 17.00-18.15 (B-sali)

LUKKOPAININ PERUSKURSSI JAKOMÄEN PAINISALISSA 4.9.-18.10.2023
MA klo 19.00-20.30
KE klo 19.00-20.30

Lukkopainijat voivat osallistua myös ohjattuihin kuntopainiharjoituksiin, joissa keskitytään pystypainin kehittämiseen. Tämä on erittäin suositeltavaa, sillä pystypaini on keskeinen osa-alue lajissa. Kuntopainin aikataulu löytyy sivulta www.painimiehet.fi/kuntopaini. Myös vapaapainin kisaryhmän harjoituksiin on mahdollisuus päästä, mutta sinne ei ilmoittauduta vaan asia on neuvoteltavissa valmentajan kanssa.

Vanhemmille ja verkkaisemmille harrastajille on myös oma K40-lukkopainiryhmä, josta löytyy lisätietoa sivulta https://www.painimiehet.fi/lukkopainik40.

OMATOIMINEN HARJOITTELU
Monista muista seuroista poiketen meillä on mahdollisuus tarjota tilat omatoimiseen harjoitteluun käytännössä kaikkina aikoina. Laajemman harjoitusoikeuden lunastavat harrastajat saavat kulkuoikeuden Jakomäen paini- ja kuntosalille, jotka ovat käytettävissä 22.30 asti joka päivä. Yhteisistä omatoimitreeneistä sovitaan yhteisessä Whatsapp-treeniryhmässä ja käytännössä treeniseuraa on tarjolla jokaisena päivänä. Kokeneempien harrastajien tietotaitoa saa ja kannattaa hyödyntää oma-aloitteisesti!

 

KAUSIVAIHTOEHDOT:
TÄYSPAKETTI: Kulkuoikeus Jakomäen painisalille ja kuntosalille sekä mahdollisuus osallistua kaikkiin ohjattuihin lukkopainin, kuntopainin, aikuisten painikoulun sekä Wrestfit-ryhmän harjoituksiin.

PERUSPAKETTI: Kulkuoikeus Jakomäen painisalille ja kuntosalille sekä mahdollisuus osallistua kaikkiin ohjattuihin lukkopainin harjoituksiin.

HINNAT: Peruspaketti 215€/kausi 1.7.-31.12.2023, Täyspaketti 265€/kausi 1.7.-31.12.2023

 

Ilmoittautuminen TÄSTÄ.

OHJAAJAT:
Santeri Luoma, Otto Kuikka.

TREENIPAIKKA:
Jakomäen painisali, Somerikkokuja 1, Helsinki.

LISÄTIETOJA:
Otto Kuikka, puh. 040 127 8601.


blockimage