blockimage

Lukkopaini

Lukkopaini on nopeasti suosiotaan kasvattava painimuoto, joka on ollut myös HPM:n lajivalikoimassa vuodesta 2016 alkaen. Lyhyen historiansa aikana Paini-Miehistä on tullut pääkaupunkiseudun kovatasoisin lukkopainiseura. Lajia on mahdollista harrastaa seurassamme myös täysin ilman kilpailullisia intressejä, sillä se on erittäin monipuolinen ja sosiaalinen kuntoilumuoto.

Lukkopainissa on mukana alasviennit, positiopaini sekä erilaiset kuristukset sekä nivel- ja painelukot. Ottelija voi otella myös selältään, eli hartiat eivät kastu kuten perinteisissä painilajeissa. Otteluissa ottelija saa pisteitä alasvienneistä ja dominoivista positioista. Ottelut päättyvät luovutukseen tai täyden otteluajan jälkeen joko pistevoittoon tai tasapistetilanteessa tuomaripäätökseen. Kilpailukynnys ei ole korkea ja kilpailemisen voi aloittaa vielä myöhemmälläkin iällä, sillä kisoissa on yleensä omat sarjansa eri tasoisille harrastajille.

 

SYYSKAUDEN OHJATUT HARJOITUKSET 17.8.-31.12.2020 JAKOMÄESSÄ
MA klo 17.30-19.00, sali B
KE klo 17.30-19.00, sali B

Lukkopainijat voivat osallistua myös vapaapainin harrasteryhmän harjoituksiin (TI, TO ja LA), joissa keskitytään pystypainin kehittämiseen mikä on erittäin suositeltavaa lukkopainin harrastajille. Vapaapainin harrasteryhmän aikataulu löytyy sivulta www.painimiehet.fi/kuntopaini.

OMATOIMINEN HARJOITTELU
Monista muista seuroista poiketen meillä on mahdollisuudet tarjota tilat omatoimiseen harjoitteluun käytännössä kaikkina aikoina. Harjoitusmaksun maksavat harrastajat saavat kulkuoikeuden Jakomäen paini- ja kuntosalille, jotka ovat käytettävissä 22.30 asti joka päivä. Yhteisistä omatoimitreeneistä sovitaan yhteisessä Whatsapp-treeniryhmässä ja käytännössä treeniseuraa on tarjolla jokaisena päivänä. Erityisesti aamutreenit ja lauantaipainit ovat olleet suosittuja. Kokeneempien harrastajien tietotaitoa saa ja kannattaa hyödyntää oma-aloitteisesti!

MUIDEN SEUROJEN HARRASTAJAT
Tervetuloa treenaamaan kanssamme milloin vain.

ILMOITTAUTUMINEN
Syyskauden harjoitus- ja jäsenmaksu 1.7.-31.12.2020 on 190 euroa.

Ilmoittautuminen TÄSTÄ.

OHJAAJAT:
Pääohjaajat: Aki Peltoniemi (lukkopaini), Tatu Tukiainen (vapaapainin harrasteryhmä/kuntopaini).

TREENIPAIKKA:
Jakomäen painisali, Somerikkokuja 1, Helsinki.

LISÄTIETOJA:
Otto Kuikka, puh. 040 127 8601.