blockimage

Lukkopaini

Lukkopaini on nopeasti suosiotaan kasvattava painimuoto, joka on ollut myös HPM:n lajivalikoimassa vuodesta 2016 alkaen. Lyhyen historiansa aikana Paini-Miehistä on tullut pääkaupunkiseudun kovatasoisin lukkopainiseura. Lajia on mahdollista harrastaa seurassamme myös täysin ilman kilpailullisia intressejä, sillä se on erittäin monipuolinen ja sosiaalinen kuntoilumuoto. Lukkopainissa kehittyy tehokkaasti niin kunto kuin ketteryyskin.

Lukkopainissa on mukana alasviennit, positiopaini, erilaiset kuristukset sekä nivel- ja painelukot. Ottelija voi otella myös selältään, eli ”hartiat eivät kastu” kuten perinteisissä painilajeissa. Otteluissa ottelija saa pisteitä alasvienneistä ja dominoivista positioista. Ottelut päättyvät luovutukseen tai täyden otteluajan jälkeen joko pistevoittoon tai tasapistetilanteessa tuomaripäätökseen. Kilpailukynnys ei ole korkea ja kilpailemisen voi aloittaa vielä myöhemmälläkin iällä, sillä kisoissa on yleensä omat sarjansa eri tasoisille harrastajille.

 

SYYSKAUDEN OHJATUT HARJOITUKSET 16.8.-31.12.2021 JAKOMÄEN PAINISALISSA
MA klo 17.30-19.00
KE klo 17.30-19.00

SYYSKAUDEN OHJATUT HARJOITUKSET 19.8.-31.12.2021 URHEA-HALLIN PAINISALISSA
TO klo 19.30-21.00
SU klo 14.30-16.00

Lukkopainijat voivat osallistua myös ohjattuihin kuntopainiharjoituksiin, joissa keskitytään pystypainin kehittämiseen. Tämä on erittäin suositeltavaa, sillä pystypaini on keskeinen osa-alue lajissa. Kuntopainin aikataulu löytyy sivulta www.painimiehet.fi/kuntopaini. Myös vapaapainin kisaryhmän harjoituksiin on mahdollisuus päästä, mutta sinne ei ilmoittauduta vaan asia on neuvoteltavissa valmentajan kanssa.

Vanhemmille ja verkkaisemmille harrastajille on myös oma K40-lukkopainiryhmä, josta löytyy lisätietoa sivulta https://www.painimiehet.fi/lukkopainik40.

OMATOIMINEN HARJOITTELU
Monista muista seuroista poiketen meillä on mahdollisuus tarjota tilat omatoimiseen harjoitteluun käytännössä kaikkina aikoina. Laajemman harjoitusoikeuden lunastavat harrastajat saavat kulkuoikeuden Jakomäen paini- ja kuntosalille, jotka ovat käytettävissä 22.30 asti joka päivä. Yhteisistä omatoimitreeneistä sovitaan yhteisessä Whatsapp-treeniryhmässä ja käytännössä treeniseuraa on tarjolla jokaisena päivänä. Kokeneempien harrastajien tietotaitoa saa ja kannattaa hyödyntää oma-aloitteisesti!

 

ILMOITTAUTUMINEN SYYSKAUDELLE 1.8.-31.12.2021
TÄYSPAKETTI: Kulkuoikeus Jakomäen painisalille sekä mahdollisuus osallistua kaikkiin ohjattuihin lukkopainin, kuntopainin, aikuisten painikoulun sekä Wrestfit-ryhmän harjoituksiin, 260 euroa.

PERUSPAKETTI: Kulkuoikeus Jakomäen painisalille sekä mahdollisuus osallistua kaikkiin ohjattuihin lukkopainin harjoituksiin sekä kuntopainin aamuharjoituksiin, 210 euroa.

URHEA-PAKETTI: Osallistuminen ohjattuihin lukkopainin harjoituksiin sekä kuntopainin aamuharjoituksiin Urheassa, 160 euroa.

Ilmoittautuminen TÄSTÄ.

OHJAAJAT:
Aki Peltoniemi, Santeri Luoma.

TREENIPAIKKA:
Jakomäen painisali, Somerikkokuja 1, Helsinki.

Urhea-hallin painisali, Mäkelänkatu 47, Helsinki.

LISÄTIETOJA:
Otto Kuikka, puh. 040 127 8601.