blockimage

Nallepaini 2–4v

Painitemppukoulu on nyt Nallepaini!

Helsingin Paini-Miehet aloitti ensimmäisen PAINITEMPPUKOULUN vuonna 1994. Painitemppukoulut ovat olleet erittäin suosittuja heti alusta alkaen. Syyskaudella 2020 Painitemppukoulu muuttuu NALLEPAINIKSI. Nallepaini on Jyväskylän yliopiston ja Painiliiton yhteistyössä kehittämä konsepti, joka otettiin Painiliitossa käyttöön vuonna 2017.

Painitemppukoulun muuttuminen Nallepainiksi ei tuo merkittäviä muutoksia ryhmän toimintaan, sillä HPM:n alkuperäinen Painitemppukoulu on hyvin samankaltainen konsepti kuin Nallepaini.

Painitemppukoulun tavoin Nallepainissa on lapsen kanssa aina isä, äiti tai muu huoltaja ja valtaosa tempuista tehdään vanhemman kanssa.

Nallepainissa tärkeintä on hauska lapsen ja vanhemman yhteinen tekeminen. Nallepainin kehittämisessä tehdään jatkuvaa yhteistyötä Jyväskylän yliopiston liikuntatieteellisen tiedekunnan asiantuntijoiden kanssa yhdistäen lapsiperheiden arkitarpeet uusimpaan liikuntapedagogiseen näkemykseen.

Nallepaini kehittää lapsen motoriikkaa monipuolisesti, vahvistaa koordinaatiokykyä sekä oman kehon hahmottamista. Lisäksi Nallepaini on kiva tapa tuntea läheisyyttä ja yhteenkuuluvuutta. Nallepainia suositellaan noin 2–4-vuotiaille. Yli 4 vuotiaat voivat osallistua 4-7 vuotiaille tarkoitettuun Nassikkapainiin tai Nallepainiin.

Lisää tietoa NALLEPAINISTA

ILMOITTAUDU MUKAAN

UUTTA !!

MYLLYPURO

Nallepaini A ryhmä

Myllypuron Nallepaini aloitettiin syksyllä 2020 ja ensimmäisenä kautena muodostui yksi ryhmä. Ilmoittautumismäärän mukaan jatkamme nyt keväällä yhdellä tai kahdella ryhmällä.

Jos ryhmiä muodostuu kaksi, niin A ryhmään ohjataan uudet 2–3-vuotiaat ja aikaisemmin mukana olleet, mutta vielä 2-vuotiaat. Harjoitusaika Sunnuntaisin klo 14-14.50 Liikuntamyllyssä. Kevätkausi alkaa heti ensimmäisenä sunnuntaina koronarajoitusten vapauduttua.Rekisteröityminen tapahtuu myclub järjestelmään. Rekisteröitymisen jälkeen näet myclubissasi harjoitusten alkamisen. MyClub registeröityminen

Nallepaini B ryhmä

Syyskuussa 2020 Myllypuron Liikuntamyllyssä alkaa ilmottoittautumisten määrän mukaan 1-2 uutta ryhmää painitemppukoulu-/nallepainiryhmää.

Ryhmään ohjataan uudet 4-vuotiaat ja aikaisemmin mukana olleet. Harjoitusaika Sunnuntaisin klo 14.50-15.40 liikuntamyllyssä.
Kevätkausi alkaa heti ensimmäisenä sunnuntaina koronarajoitusten vapauduttua.Rekisteröityminen tapahtuu myclub järjestelmään. Rekisteröitymisen jälkeen näet myclubissasi harjoitusten alkamisen. MyClub registeröityminen

 Santahaminan Nallepaini (UUSI)

Syyskuun 2020 alussa alkaa myös uusi nallepainiryhmä Santahaminassa. Tämän hetkisestä tilanteesta johtuen tähän ryhmään otetaan aluksi mukaan vain saaren asukkaita, mutta jatkossa tarkoitus olisi saada palvelu tarjottua myös lähialueiden asukkaille.

MAUNULA

Nallepaini A ryhmä

Ryhmään ohjataan uudet 2–3-vuotiaat ja aikaisemmin mukana olleet, mutta vielä 2-vuotiaat.
Lauantaisin klo 10.00-10.50. Tammikuussa alkaa uusi kausi. Harjoitusajat ja aloitus löytyy MyClubista. MyClub registeröityminen

POIKKEUKSET

Nallepaini B ryhmä

Ryhmään ohjataan uudet 4-vuotiaat ja aikaisemmin mukana olleet.
Lauantaisin klo 10.50-11.40  Tammikuussa alkaa uusi kausi. Harjoitusajat ja aloitus löytyy MyClubista. MyClub registeröityminen

POIKKEUKSET

ILMOITTAUTUMINEN:
Ilmoittautuminen on avattu. Jos ryhmässä ei ole tilaa olemme yhteydessä teihin. Kesken kaudenkin otetaan mukaan ryhmiin, jos ryhmissä on tilaa.
Painitemppukoulut ovat olleet suosituin ryhmämme ja ne täyttyvät aina ennen kauden alkua !!!

ILMOITTAUDU MUKAAN